reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Spokojnie, jak już kupisz i otworzysz je to się oswoisz ( nie wiem jak to nazwać), na YouTubie są tutoriale do określonych leków jak robić roztwór, jeśli nie są gotowe, jak się obsługiwać ampułkostrzykawkami a jak penem i jak wstrzykiwać, ja wieczorem zaczynam naukę, bo nie mam gotowej strzykawki, będę co raz zatrzymywać filmik- jak dobrze, że są takie czasy nie trzeba się aż tak bardzo głowić mniejsze ryzyko że coś spartolęJa zaczynam stymulacje w kwietniu podobno i tak sie ostatnio zastanawiałam co te dziewczyny piszą (na grupie fb) że mają zastrzyki na stymulacji.. ja myślałam że stymulacja polega na tym że dają tabsy na wzrost pęcherzyków potem jeden zastrzyk na pęknięcie i finito Jeszcze jestem zielona w ivf..
Ostatnia edycja:
anyżowa
Ooo dajesz nadzieję! Wstyd mi tego brzuchaU mnie po zastrzykach w trakcie stymulacji nie było śladu, więc i dla Ciebie jest nadzieja
ugo
Prywatnie testdnaDziewczyny trombofilia
- gdzie robicie te badania na mutacje genow, jak rozumiem pakiet na trombofilie?
Czy jak mam od zawsze czas protombinowy 12,1 a norma zaczyna się od 12, a reszta z morfologii Ok to myślicie ze to jest jakaś podstawa żeby poprosić o skierowanie lub żeby wykonać samemu?
Bo na badania mi już pyknęło 2k to bym coś zrobiła w końcu na fundusz xD
anyżowa
Dasz radę!! Jak nie my to kto?Nie straszcie mnie dziewczyny, od rana myślę co będzie o 21
ugo
PodbijamyZobacz załącznik 1617431
Proszę o pomoc w interpretacji
anyżowa
Mutacja MTHFR - wiąże się z gorszym wchłanianiem między innymi kwasu foliowego , witaminy b12 będziesz musiała zażywać w formie metylowanej. Ja biorę Methylofolian a także metylowaną witaminę B12 z Alliness.Zobacz załącznik 1617431
Proszę o pomoc w interpretacji
Mutacja PAi 1 wiąże się z większym ryzykiem zakrzepowym, czytałam też ,że może utrudniać zagnieżdżanie , lekarz pewnie zaleci Ci branie Acardu 75 albo 150 i heparynę od pozytywnego testu.
Homozygota- czyli odziedziczone po obojgu rodzicach.
Ja biorę akard 150 cały cykl na swoje mutacje też mthfr i pai w homo, ale dodatkowo mam jeszcze V leiden w heterozygocie
Ostatnia edycja:
anyżowa
Ja tutaj :Dziewczyny trombofilia
- gdzie robicie te badania na mutacje genow, jak rozumiem pakiet na trombofilie?
Czy jak mam od zawsze czas protombinowy 12,1 a norma zaczyna się od 12, a reszta z morfologii Ok to myślicie ze to jest jakaś podstawa żeby poprosić o skierowanie lub żeby wykonać samemu?
Bo na badania mi już pyknęło 2k to bym coś zrobiła w końcu na fundusz xD
TROMBOFILIA wrodzona - Badanie genetyczne trombofilii - Sprawdź
Czym jest trombofilia wrodzona? Jakie są objawy trombofilii? Jak można wykonać badania trombofilii wrodzonej i jaki jest ich koszt? Kliknij i sprawdź
www.testdna.pl
fckathy
zawsze możesz jedno mi oddaćDam znać, czy dobra z Ciebie wróżka. Mam nadzieję, że nie
reklama
fckathy
czyli jeżeli ja mam pai1 w homozygocie to znaczy, ze obydwoje moich rodziców tez to maja?Mutacja MTHFR - wiąże się z gorszym wchłanianiem między innymi kwasu foliowego , witaminy b12 będziesz musiała zażywać w formie metylowanej. Ja biorę Methylofolian a także metylowaną witaminę B12 z Alliness.
Mutacja PAi 1 wiąże się z większym ryzykiem zakrzepowym, czytałam też ,że może utrudniać zagnieżdżanie , lekarz pewnie zaleci Ci branie Acardu 75 albo 150 i heparynę od pozytywnego testu.
Homozygota- czyli odziedziczone po obojgu rodzicach.
Ja biorę akard 150 cały cykl na swoje mutacje też mthfr i pai w homo, ale dodatkowo mam jeszcze V leiden w heterozygocie