reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Jestem chora 😅 słabo mi, naoglądałam się zdjeć brzuchów po heparynie 🥴🤦‍♀️🤦‍♀️
Comedy What GIF by Nickelodeon

Faint Omg GIF by Brittany Broski
Haha😆
Lepiej nie wstawiam mojego 🤣 a od dzisiaj stymulacja ( też w zastrzykach) 😵‍💫 ciekawe czy też będzie taki efekt, czy tylko heparyna taka wredna🤔

reklama
Dziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stów 🫤 Inozytol, cynk, selen itp

Haha😆
Lepiej nie wstawiam mojego 🤣 a od dzisiaj stymulacja ( też w zastrzykach) 😵‍💫 ciekawe czy też będzie taki efekt, czy tylko heparyna taka wredna🤔
Ja zaczynam stymulacje w kwietniu podobno i tak sie ostatnio zastanawiałam co te dziewczyny piszą (na grupie fb) że mają zastrzyki na stymulacji.. ja myślałam że stymulacja polega na tym że dają tabsy na wzrost pęcherzyków potem jeden zastrzyk na pęknięcie i finito 😅 Jeszcze jestem zielona w ivf..

Jak patrzę na moje prywatne konto (rachunki, spożywcze, kredyt, etc. ze wspólnego), to dochodzę do wniosku, że od 3 miesięcy wydaje kasę na 3 rzeczy: na suple/leki, na książki i na lekarzy/badania. 🫠 A i paliwo, a że pracuje zdalnie to raz/dwa na miesiąc.

Ja ostatnio usłyszałam od znajomej, że pora się zabrać za drugie i nie ma co zwlekać 😂 nie mam żalu, nie wiedziała...ale w pierwszej chwili miałam takie "jeb w łeb" 🙈
Ja w sytuacjach gdy ktoś mówi, że pora na dziecko mówię wprost, że straciliśmy już 3 i jak zna jakiś magiczny sposób na utrzymanie kolejnej ciąży, to chętnie przyjmę ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a u mnie taka sytuacja, jak na zdjęciu 😅 wiec bierzemy się z mężem do roboty, specjalnie wziął home office z tej okazji, a o 14 jadę do szpitala i jestem już prawie zdrowa, wiec liczę, ze mnie jednak zakwalifikują do zabiegu.

Jak się uda w tym cyklu zajść to dziecko nazwę imieniem jakiegoś wojownika, bo te komórki/ zarodek dużo przeciwności będą musiały pokonać, żeby przetrwać 😂😂😂
Prosze trzonowac 🤣🤣🤣
Hej ;) ja dzisiaj 14 dc. Jutro do giną na monitoring, a dzisiaj wydaje mi się, że już coś powoli zaczyna się ruszać na teście owulacyjnym.

I jej! Otworzyli u mnie właśnie alab ! Czy to znak , że niedługo będę mogła lecieć na betę blisko domu (tak zawsze jechałam do siebie z sentymentu do przychodni ponad godzinki mpk xd)

A to mój dzisiejszy owulaczek .
Ps. @Marzenaaa12 w tamtym tyg Ci wyszedł pozytywny owu na imprezę? Może mi wyjdzie na sobotnią imprezę też pozytyw xd
I coś mi strona forum szwankuje hmmm
W sobote mialam pozytyw ale w niedziele dopiero mega pozytyw a w niedziel mieliśmy impreze haha oczywiscie oba dni trzonowanie ale takie niechciane bo ani czasu ani sily niewiem czy co z tego bedzie 😁

reklama
Do góry