reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Dziewczyny trombofilia
- gdzie robicie te badania na mutacje genow, jak rozumiem pakiet na trombofilie?
Czy jak mam od zawsze czas protombinowy 12,1 a norma zaczyna się od 12, a reszta z morfologii Ok to myślicie ze to jest jakaś podstawa żeby poprosić o skierowanie lub żeby wykonać samemu? 🧐
Bo na badania mi już pyknęło 2k to bym coś zrobiła w końcu na fundusz xD

reklama
Dziewczyny trombofilia
- gdzie robicie te badania na mutacje genow, jak rozumiem pakiet na trombofilie?
Czy jak mam od zawsze czas protombinowy 12,1 a norma zaczyna się od 12, a reszta z morfologii Ok to myślicie ze to jest jakaś podstawa żeby poprosić o skierowanie lub żeby wykonać samemu? 🧐
Bo na badania mi już pyknęło 2k to bym coś zrobiła w końcu na fundusz xD
Ja prywatnie (pewnie jak większość) na testDNA. Wzięłam pakiet standard, bez konsultacji. Konsultację z hematologiem mam z pakietu Medicover (internista zobaczył wyniki i od razu wystawił skierowanie 😅).

Eh i ja dołączę do tych którym pojawiło się dziwne plamienie w środku cyklu. Wczoraj coś na papierze było, dzisiaj trochę więcej. Czyli czas poszukać jakiegoś lekarza, na NFZ terminy najwcześniej za miesiąc pewnie...
Kurcze, a może to na owulacje ? Przyczyn innych też może być dużo eh. A z jakiego miasta jesteś? Może podzwoń po różnych przychodniach

Eh i ja dołączę do tych którym pojawiło się dziwne plamienie w środku cyklu. Wczoraj coś na papierze było, dzisiaj trochę więcej. Czyli czas poszukać jakiegoś lekarza, na NFZ terminy najwcześniej za miesiąc pewnie...
u mnie od dwóch cykli tez mam w okolicach owulacji takie drobinki krwi w śluzie, ale za każdym razem jednorazowo i malutko. Wcześniej nigdy nie miałam. Myślałam, ze to związane z pęknięciem pęcherzyka, ale obydwa razy było dwa dni przed owulacja. Wiec nie wiem.

reklama
Do góry