wrobelmm
Fanka BB :)
To zależy - szukamDziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stówInozytol, cynk, selen itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy - szukamDziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stówInozytol, cynk, selen itp
ja wczoraj robiłam zakupy akurat na magnez, b complex i ubichinol i jestem po kilku godzinnym porównywaniu jakość/ cena/ moc, wiec jak tych rzeczy potrzebujesz to mogę pomocDziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stówInozytol, cynk, selen itp
Bardzo różnie, zazwyczaj szukam apteki która w miarę możliwości ma wszystko czego potrzebuję. Aczkolwiek ostatnio zamawiałam tylko samą Puerię, bo najtaniej wychodziła w aptece która jeszcze dodatkowo miała darmową dostawę, a resztę w innejDziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stówInozytol, cynk, selen itp
Brak elementarnej empatii dla pacjenta, a pani pewnie myśli, że jest zabawnaKiedy ja nawet patrzec na igły nie mogę bo zaraz mi słabo, nie mówiąc już o krwiW zeszłym roku zemdlałam w szpitalu podczas pobierania przed drożnością
Uprzedziłam pielęgniarkę żeby mi nie pokazywała żadnych igieł bo zemdleje a ona "nieee no gdzie" po czym położyła mi na kolanach tacke ze wszystkimi igłami i się licytowałyśmy- ja że zemdleje, ona że nie.. Pamiętam że policzyłam sobie 3-2-1 i jeb
A jak już się ocknęłam to rzuciła tekstem że jak ja chce dziecko urodzić skoro podczas zwykłego pobierania mdleje
![]()
SuperAle mnie przetrzymali z tym wynikiemJakiś turbo duży mi się wydaje ten przyrost, ale pisze że w normie.
Zabroń mi natychmiast przeszukiwać internet!!!!Jestem chorasłabo mi, naoglądałam się zdjeć brzuchów po heparynie
![]()
![]()
Nie straszcie mnie dziewczyny, od rana myślę co będzie o 21Haha
Lepiej nie wstawiam mojegoa od dzisiaj stymulacja ( też w zastrzykach)
ciekawe czy też będzie taki efekt, czy tylko heparyna taka wredna
![]()
jaka krecha z zaskoczenia, u mnie zawsze ciemnieją stopniowoDziewczyny, a u mnie taka sytuacja, jak na zdjęciuwiec bierzemy się z mężem do roboty, specjalnie wziął home office z tej okazji, a o 14 jadę do szpitala i jestem już prawie zdrowa, wiec liczę, ze mnie jednak zakwalifikują do zabiegu.
Jak się uda w tym cyklu zajść to dziecko nazwę imieniem jakiegoś wojownika, bo te komórki/ zarodek dużo przeciwności będą musiały pokonać, żeby przetrwać![]()
ja najczęściej na allegoDziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stówInozytol, cynk, selen itp