reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Dziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stów 🫤 Inozytol, cynk, selen itp
ja wczoraj robiłam zakupy akurat na magnez, b complex i ubichinol i jestem po kilku godzinnym porównywaniu jakość/ cena/ moc, wiec jak tych rzeczy potrzebujesz to mogę pomoc :D

Dziewczyny w jakiej aptece zamawiacie suple? Melissa? Musze zamówić bo już wszystko na wykończeniu, stacjonarnie wydałam ostatnio 5stów 🫤 Inozytol, cynk, selen itp
Bardzo różnie, zazwyczaj szukam apteki która w miarę możliwości ma wszystko czego potrzebuję. Aczkolwiek ostatnio zamawiałam tylko samą Puerię, bo najtaniej wychodziła w aptece która jeszcze dodatkowo miała darmową dostawę, a resztę w innej :) Polecam melissa i właśnie ta o której wspominałam czyli Aptelia - mają do końca marca darmową dostawę dla zamowien powyżej 59 złotych

Kiedy ja nawet patrzec na igły nie mogę bo zaraz mi słabo, nie mówiąc już o krwi 🤣 W zeszłym roku zemdlałam w szpitalu podczas pobierania przed drożnością 🤣 Uprzedziłam pielęgniarkę żeby mi nie pokazywała żadnych igieł bo zemdleje a ona "nieee no gdzie" po czym położyła mi na kolanach tacke ze wszystkimi igłami i się licytowałyśmy- ja że zemdleje, ona że nie.. Pamiętam że policzyłam sobie 3-2-1 i jeb 😅 A jak już się ocknęłam to rzuciła tekstem że jak ja chce dziecko urodzić skoro podczas zwykłego pobierania mdleje 🤦‍♀️
Brak elementarnej empatii dla pacjenta, a pani pewnie myśli, że jest zabawna 🥲 klasyk 🙄🤬

Jestem chora 😅 słabo mi, naoglądałam się zdjeć brzuchów po heparynie 🥴🤦‍♀️🤦‍♀️
Comedy What GIF by Nickelodeon

Faint Omg GIF by Brittany Broski
Zabroń mi natychmiast przeszukiwać internet!!!!

Dziewczyny, a u mnie taka sytuacja, jak na zdjęciu 😅 wiec bierzemy się z mężem do roboty, specjalnie wziął home office z tej okazji, a o 14 jadę do szpitala i jestem już prawie zdrowa, wiec liczę, ze mnie jednak zakwalifikują do zabiegu.

Jak się uda w tym cyklu zajść to dziecko nazwę imieniem jakiegoś wojownika, bo te komórki/ zarodek dużo przeciwności będą musiały pokonać, żeby przetrwać 😂😂😂
jaka krecha z zaskoczenia, u mnie zawsze ciemnieją stopniowo 😯 i przypomniałaś mi właśnie żebym jednak zrobiła zapas testów 😁

reklama
Do góry