reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Nie nadążam z odpisywaniem Wam na wszystko ;) Na początku starań robiłam tak po dwa testy, za każdym razem z walącym sercem czekałam i chwilę później wielkie rozczarowanie. Teraz te testy kupione rok temu leżą gdzieś na dnie szafy i już nawet po nie nie sięgam, chociaż ostatnio zatęskniłam za wyszukiwaniem po nocach info o najwcześniejszych objawach ciąży xD

Byłam na monitoringu, pęcherzyka już nie ma żadnego, płyn w zatoce jest, endometrium "ładne" (jakoś nie dopytałam jakie konkretne :D ). Było działane, także pomimo owulki po niedrożnej stronie rozpoczynam czas oczekiwania na objawy ciąży :D
Miałam pytać - jak seks jest w nocy, no np. w środe o 23, to liczycie ze byl w srode czy czw? wpisywalam niedawno cos takiego do apki i zgupiałam gdzie zaznaczyć 🥸

Przed spaniem jest „dziś”! 😅 ja bym się trzymała kalendarzowo. Ale faktycznie, jak dawniej zapisywałam sobie też w zeszycie co i jak, to serduszko nad datą oznaczało „rano”, a pod datą „wieczorem” 🧐

Byłam na monitoringu, pęcherzyka już nie ma żadnego, płyn w zatoce jest, endometrium "ładne" (jakoś nie dopytałam jakie konkretne :D ). Było działane, także pomimo owulki po niedrożnej stronie rozpoczynam czas oczekiwania na objawy ciąży :D
Miałam pytać - jak seks jest w nocy, no np. w środe o 23, to liczycie ze byl w srode czy czw? wpisywalam niedawno cos takiego do apki i zgupiałam gdzie zaznaczyć 🥸
Ja wpisuje środa w nocy :-)

Dziwny ten mój cykl , zero objawów owulacji. Śluzu płodnego jeszcze nie widziałam w tym cyklu. Dziś 19dc , kompletnie nie wiem ile dni może mieć ten cykl ale testowanie będzie wg planu 30.11 😅 Tygodnie lecą mi jak szalone , non stop tylko praca , tak chciałabym iść na zasłużony odpoczynek od stycznia 😍

Do góry