reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Witam się drogie dziewczynki w środę. U mnie dziś 13dc i jeszcze żadnego znaku nadchodzącej owu.
Ja jestem z moim mężem prawie 6 lat po ślubie;) I pomyliłam słowa przysięgi w urzędzie dodatkowo zapomnieliśmy o obrączkach i tak nerwowo ich szukałam u kuzynki w torebce na sali po czy przed przysięga, nie pamiętam 🤣🤣🤣
Ja zapomniałam bukietu z domu...i mój tata się wracał, nie zdążył zaprowadzić mnie do ołtarza 🙈 poinformowałam 4 osoby, że taty nie ma i trzeba iść do księdza...wszyscy dzwonili do taty, zamiast poprosić księdza o 10 minut 😂

reklama
Ech, zaliczyłam mini jednorazowe plamienie w 9dpo, ciut większe w 10dpo i dziś 11dpo i znowu trochę. Nigdy nie miałam tak wcześnie plamień przez okresem, raczej 11-13dpo. O dziwo dla odmiany nie boli mnie ani brzuch ani plecy, a 11-13 dpo raczej bolał, ale się nie nastawiam, żeby się nie rozczarować. 😟 Dzwonię zaraz umówić się na drożność za niecałe 2 tygodnie. Mam dziś doła. 🥺🙄
Muszę zapytać tego nowego gina, o co chodzi z tymi plamieniami czasami 3 dni przed okresem i czemu nagle mi się to zrobiło, choć nigdy tego nie miałam. 🙁

Ech, zaliczyłam mini jednorazowe plamienie w 9dpo, ciut większe w 10dpo i dziś 11dpo i znowu trochę. Nigdy nie miałam tak wcześnie plamień przez okresem, raczej 11-13dpo. O dziwo dla odmiany nie boli mnie ani brzuch ani plecy, a 11-13 dpo raczej bolał, ale się nie nastawiam, żeby się nie rozczarować. 😟 Dzwonię zaraz umówić się na drożność za niecałe 2 tygodnie. Mam dziś doła. 🥺🙄
Muszę zapytać tego nowego gina, o co chodzi z tymi plamieniami czasami 3 dni przed okresem i czemu nagle mi się to zrobiło, choć nigdy tego nie miałam. 🙁
wiesz co, wydaje mi się, że plamienie może wynikać z niskiego progesteronu.

reklama
Do góry