Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulę mocno. Przechodziłam przez to ostatnioTak
Niestety beta 2,12
Progesteron 6
Czekam na @
Jutro na pewno będzie lepsze, jesteś mega silną babeczkąDziękuję kochane jesteście
Właśnie zaczęłam plamić…Długo nie musiałam czekać na @ ,więc będziemy działać dalej
Wtulam się w chłopa i wierzę że jutro spojrzę radośniejszym okiem w przyszłość
dziękujęJutro na pewno będzie lepsze, jesteś mega silną babeczką
To już niebawem, 4 miesiące szybko upłyną. Czasem dobrze mieć zajętą głowę innymi sprawami niż staranie o dziecko. Piękny prezent dla rodzicówWybaczcie że tak mało się udzielam ale pochłaniają mnie przygotowania, patrzcie jakie cudo przyszło. A w piątek mam 13dc i idę zobaczyć czy owulka się szykuje
ale mi teraz przypomniałaś te wszystkie przygotowania ślubneWybaczcie że tak mało się udzielam ale pochłaniają mnie przygotowania, patrzcie jakie cudo przyszło. A w piątek mam 13dc i idę zobaczyć czy owulka się szykuje
to my bardzo podobnie, 5 miesięcy na wszystko aż byłam w szoku jak to nam sprawnie poszłoJa bardzo pozytywnie wspominam przygotowania do ślubu i moglibyśmy jeszcze raz organizować Pamiętam że bardzo się stresowałam opowieściami o ilości rzeczy którą trzeba ogarnąć, a faktycznie okazało się że na luzie się to załatwiło i nie doczekałam się tego ogromu spraw. Zwłaszcza, że mieliśmy 4 miesiące na załatwienie wszystkiego