Ginekolog wypisał skierowanie na receptę tylko dla Was obojga czy jak załatwiliście dla tej drugiej osoby? Bo mam receptę, ale jeszcze nie widzę na jaki dokładnie lek i nie wiemy teraz jak ogarnąć temat chłopa, zwłaszcza że na 1 wizycie nie był ze mną w klinice (no głupio, ale teraz już czasu nie cofnę, na kolejne idziemy razem).ja właśnie się świeżo wyleczyłam z tego. Jakbyś miała jakies pytania dawaj znać. I tak, musicie się obydwoje przeleczyć, to bakteria, która raczej łatwo złapać, wiec partner raczej tez ja ma.
reklama
K1991
Fanka BB :)
Mam tak samo, dziś dopiero 6 dzień po owulacji a ból jakby okresowy, u mnie to chyba ze stresu. Styczeń ciąża biochemiczna, luty ciąża biochemiczna, teraz marzec boję się powtórki i głowa już pracuje. Dwóch niezależnych ginekologów stwierdziło, że nie jest to powód do głębszej diagnostyki skoro podstawowe badania są w normie i obrazowo wszystko prezentuje się dobrze. Wręcz zalecali starania. Mało tego ten drugi ginekolog powiedział, że są jakieś nowe wytyczne i jeśli beta nie przekroczy 25 to wogóle się tego nie bierze pod uwagę, także jego zdaniem jestem po jednej ciąży biochemicznej i dopiero po drugiej (przekraczającej bete 25 jednostek) zrobimy najprawdopodobniej laparoskopie...Dzien dobry w srode
Mnie tak od wczoraj podbrzusze boli jak bym okres miala miec a do okresu jeszcze daleko
fckathy
wiesz co, mój mąż się umówił do urologa po prostu i powiedział, ze ja to mam i dostał leki. Macie może jakiś pakiet typu Luxmed albo medicover?Ginekolog wypisał skierowanie na receptę tylko dla Was obojga czy jak załatwiliście dla tej drugiej osoby? Bo mam receptę, ale jeszcze nie widzę na jaki dokładnie lek i nie wiemy teraz jak ogarnąć temat chłopa, zwłaszcza że na 1 wizycie nie był ze mną w klinice (no głupio, ale teraz już czasu nie cofnę, na kolejne idziemy razem).
fckathy
aha, ciekawe. A robiłaś sobie pakiet na trombofilię?Mam tak samo, dziś dopiero 6 dzień po owulacji a ból jakby okresowy, u mnie to chyba ze stresu. Styczeń ciąża biochemiczna, luty ciąża biochemiczna, teraz marzec boję się powtórki i głowa już pracuje. Dwóch niezależnych ginekologów stwierdziło, że nie jest to powód do głębszej diagnostyki skoro podstawowe badania są w normie i obrazowo wszystko prezentuje się dobrze. Wręcz zalecali starania. Mało tego ten drugi ginekolog powiedział, że są jakieś nowe wytyczne i jeśli beta nie przekroczy 25 to wogóle się tego nie bierze pod uwagę, także jego zdaniem jestem po jednej ciąży biochemicznej i dopiero po drugiej (przekraczającej bete 25 jednostek) zrobimy najprawdopodobniej laparoskopie...
Motylkowa!
Przepraszam, ale gadanie ze beta musi przekroczyć 25 żeby liczyć jako ciążę to BZDURA. Partner robił badania nasienia? Miałaś robione wymazy i badania wirusologiczne? Dlaczego od razu lekarz proponuję laparo? A histeroskopia z biopsją i drożność? Robiłaś?Mam tak samo, dziś dopiero 6 dzień po owulacji a ból jakby okresowy, u mnie to chyba ze stresu. Styczeń ciąża biochemiczna, luty ciąża biochemiczna, teraz marzec boję się powtórki i głowa już pracuje. Dwóch niezależnych ginekologów stwierdziło, że nie jest to powód do głębszej diagnostyki skoro podstawowe badania są w normie i obrazowo wszystko prezentuje się dobrze. Wręcz zalecali starania. Mało tego ten drugi ginekolog powiedział, że są jakieś nowe wytyczne i jeśli beta nie przekroczy 25 to wogóle się tego nie bierze pod uwagę, także jego zdaniem jestem po jednej ciąży biochemicznej i dopiero po drugiej (przekraczającej bete 25 jednostek) zrobimy najprawdopodobniej laparoskopie...
fckathy
u mężczyzn badanie w kierunku mucha jest o tyle problematyczne, ze trzeba wsadzić patyk głęboko w penisa i to podobno strasznie boli. Mój mąż miał przez tydzień ból z sikaniem przez toGinekolog wypisał skierowanie na receptę tylko dla Was obojga czy jak załatwiliście dla tej drugiej osoby? Bo mam receptę, ale jeszcze nie widzę na jaki dokładnie lek i nie wiemy teraz jak ogarnąć temat chłopa, zwłaszcza że na 1 wizycie nie był ze mną w klinice (no głupio, ale teraz już czasu nie cofnę, na kolejne idziemy razem).
Już wiem, okazuje się, że gin w klinice już o tym pomyślał i wypisał leki dla nas obojga, tylko na moje nazwisko. A ja już pełną akcję pt. "recepta" nakręciłam.wiesz co, mój mąż się umówił do urologa po prostu i powiedział, ze ja to mam i dostał leki. Macie może jakiś pakiet typu Luxmed albo medicover?
u mężczyzn badanie w kierunku mucha jest o tyle problematyczne, ze trzeba wsadzić patyk głęboko w penisa i to podobno strasznie boli. Mój mąż miał przez tydzień ból z sikaniem przez to
Gin też mężczyzna, to rozumiem, czemu od razu wypisał leki, a nie kazał iść robić posiewu.
fckathy
i co Wam przepisał?Już wiem, okazuje się, że gin w klinice już o tym pomyślał i wypisał leki dla nas obojga, tylko na moje nazwisko. A ja już pełną akcję pt. "recepta" nakręciłam.
Unidox na 10 dni, 2 razy dziennie plus coś osłonowego.i co Wam przepisał?
reklama
Moonstone
Moderator
Mi lekarz wypisał receptę dla mnie i dla męża. Większości udaje się na szczęście szybko pozbyć dziada.Ginekolog wypisał skierowanie na receptę tylko dla Was obojga czy jak załatwiliście dla tej drugiej osoby? Bo mam receptę, ale jeszcze nie widzę na jaki dokładnie lek i nie wiemy teraz jak ogarnąć temat chłopa, zwłaszcza że na 1 wizycie nie był ze mną w klinice (no głupio, ale teraz już czasu nie cofnę, na kolejne idziemy razem).
Pozdrawiam, dziewczyny i trzymam za wszystkie kciuki