reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

u nas było przed ślubem dużo roboty, zaproszenia robiłam sama, ciasteczka-winietki też, ozdoby również 🙈 wszystko mega dużo czasu zajęło ale lubię sobie dłubać w takich rzeczach więc miałam frajdę. Z resztą ja jestem taka Zosia samosia, szykowałam się też sama 😄 A stres dopiero się pojawił w urzędzie, za to mąż chodził spięty od rana 😅 ale super wspominam, 5 lat w tym roku minie 🙈

reklama
u nas było przed ślubem dużo roboty, zaproszenia robiłam sama, ciasteczka-winietki też, ozdoby również 🙈 wszystko mega dużo czasu zajęło ale lubię sobie dłubać w takich rzeczach więc miałam frajdę. Z resztą ja jestem taka Zosia samosia, szykowałam się też sama 😄 A stres dopiero się pojawił w urzędzie, za to mąż chodził spięty od rana 😅 ale super wspominam, 5 lat w tym roku minie 🙈
U nas też 5 😁 zleciało 🙈

Wybaczcie zniknięcie ale miałam rodziców na weekend...dużo trudnych tematów, ścięcie między moim mężem i mamą 🙈 ale już powoli wracamy do siebie 🙂
Test owulacyjny rano pewnie wyjdzie pozytywny 🙂 wczoraj coś działaliśmy, dzisiaj przerwa i od jutra chyba codziennie 🤔 za tydzień wizyta, także działamy 🙂

Ja bardzo pozytywnie wspominam przygotowania do ślubu i moglibyśmy jeszcze raz organizować :D Pamiętam że bardzo się stresowałam opowieściami o ilości rzeczy którą trzeba ogarnąć, a faktycznie okazało się że na luzie się to załatwiło i nie doczekałam się tego ogromu spraw. Zwłaszcza, że mieliśmy 4 miesiące na załatwienie wszystkiego :D
my też 4 🙈

Dziękuję kochane jesteście😘😘😘😘😘
Właśnie zaczęłam plamić…Długo nie musiałam czekać na @ ,więc będziemy działać dalej
Wtulam się w chłopa i wierzę że jutro spojrzę radośniejszym okiem w przyszłość 🍀
Strasznie mi przykro 💔 Mocno przytulam.

Co do ślubów u mnie w sierpniu będzie 7-ma rocznica i 15 lat razem już 🙈 kiedy to poleciało😁
Stres u męża była już od samego rana w dzień ślubu, mnie złapało przed ołtarzem, ale koniec końców nikt nie pomylił się w przysiędze😊. Co do ogarnięcia całego przedsięwzięcia- wszystko zdalnie, część spraw pomogli rodzice dociągnąć jak np. skosztować placki jakie wybraliśmy, bo tego się nie dało zrobić na odległość.

reklama
Witam się drogie dziewczynki w środę. U mnie dziś 13dc i jeszcze żadnego znaku nadchodzącej owu.
Ja jestem z moim mężem prawie 6 lat po ślubie;) I pomyliłam słowa przysięgi w urzędzie dodatkowo zapomnieliśmy o obrączkach i tak nerwowo ich szukałam u kuzynki w torebce na sali po czy przed przysięga, nie pamiętam 🤣🤣🤣

Do góry