reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

u nas było przed ślubem dużo roboty, zaproszenia robiłam sama, ciasteczka-winietki też, ozdoby również 🙈 wszystko mega dużo czasu zajęło ale lubię sobie dłubać w takich rzeczach więc miałam frajdę. Z resztą ja jestem taka Zosia samosia, szykowałam się też sama 😄 A stres dopiero się pojawił w urzędzie, za to mąż chodził spięty od rana 😅 ale super wspominam, 5 lat w tym roku minie 🙈

reklama
u nas było przed ślubem dużo roboty, zaproszenia robiłam sama, ciasteczka-winietki też, ozdoby również 🙈 wszystko mega dużo czasu zajęło ale lubię sobie dłubać w takich rzeczach więc miałam frajdę. Z resztą ja jestem taka Zosia samosia, szykowałam się też sama 😄 A stres dopiero się pojawił w urzędzie, za to mąż chodził spięty od rana 😅 ale super wspominam, 5 lat w tym roku minie 🙈
U nas też 5 😁 zleciało 🙈

Wybaczcie zniknięcie ale miałam rodziców na weekend...dużo trudnych tematów, ścięcie między moim mężem i mamą 🙈 ale już powoli wracamy do siebie 🙂
Test owulacyjny rano pewnie wyjdzie pozytywny 🙂 wczoraj coś działaliśmy, dzisiaj przerwa i od jutra chyba codziennie 🤔 za tydzień wizyta, także działamy 🙂

Ja bardzo pozytywnie wspominam przygotowania do ślubu i moglibyśmy jeszcze raz organizować :D Pamiętam że bardzo się stresowałam opowieściami o ilości rzeczy którą trzeba ogarnąć, a faktycznie okazało się że na luzie się to załatwiło i nie doczekałam się tego ogromu spraw. Zwłaszcza, że mieliśmy 4 miesiące na załatwienie wszystkiego :D
my też 4 🙈

Dziękuję kochane jesteście😘😘😘😘😘
Właśnie zaczęłam plamić…Długo nie musiałam czekać na @ ,więc będziemy działać dalej
Wtulam się w chłopa i wierzę że jutro spojrzę radośniejszym okiem w przyszłość 🍀
Strasznie mi przykro 💔 Mocno przytulam.

Co do ślubów u mnie w sierpniu będzie 7-ma rocznica i 15 lat razem już 🙈 kiedy to poleciało😁
Stres u męża była już od samego rana w dzień ślubu, mnie złapało przed ołtarzem, ale koniec końców nikt nie pomylił się w przysiędze😊. Co do ogarnięcia całego przedsięwzięcia- wszystko zdalnie, część spraw pomogli rodzice dociągnąć jak np. skosztować placki jakie wybraliśmy, bo tego się nie dało zrobić na odległość.

reklama
Witam się drogie dziewczynki w środę. U mnie dziś 13dc i jeszcze żadnego znaku nadchodzącej owu.
Ja jestem z moim mężem prawie 6 lat po ślubie;) I pomyliłam słowa przysięgi w urzędzie dodatkowo zapomnieliśmy o obrączkach i tak nerwowo ich szukałam u kuzynki w torebce na sali po czy przed przysięga, nie pamiętam 🤣🤣🤣

Do góry