reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja mam numer do Malgoss, wiec moge ewentualnie do niej napisac, a ona do madzi..... ;-) Ale jeszcze poczekam do wieczorka, zeby nadgorliwcem nie byc. Moze sie okaze, ze madzia sama napisze, ze juz mam bubu...

Ide, ale bede zagladac standardowo na przerwy w prasowaniu.

No właśnie same dziewuszki jak na razie się rodza a jeszcze zaden chłopczyk.........zobabczymy którą bocian rozpakuje pierwszą:)

Ja też mam sterte pieluch i ciuszków do prasowania, ale tak mi sie nie chce że szok:szok:jak wczoraj pieluchy na ba;lkonie wieszałam sąsiadka sie smiała, że dziecka jeszcze nie mam a tyle prania:-)

aneteczka- no ja wlasnie pranie zrobilam juz tydzien temu i lezy pranie malego zawiniete w folie zeby sie nie kurzylo( bo tez jakos weny nie mialam), wczoraj po pracy wzielam sie za prasowanie poscieli, pieluch i malej kupki ciuszkow ale po godzienie stania poddalam sie bo brzuch mnie ciagnal, plecy bolaly i nogi napuchniete jak balony:-(No nic reszte mam nadzieje ze poprasuje w weekend.U mnie zostalo jedynie 14 dni wiec musze sie spieszyc.:)
Powodzenia zycze

Slonko może jednak napisz do Malgosss SMS-a, żeby się skontaktowała z Madzią. A nawet nie popatrzałam kiedy Madzia była ostatni raz zalogowana.

Marzenko i chyba wszystko jasne! Madzia na porodówce a my nawet nie wiemy o tym!

Słonko może rusz swoje kontakty do Malgoss, żebyśmy nie martwiły się niepotrzebnie. Na nadgorliwca nie wyjdziesz, skoro Marzena taką rewelacje odkryła

reklama
Do góry