reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam kochane normalnie oczom nie wierze!!!!Dawno niezagladałam bo niebyło co czytać świeciło pustkami a tu taka niespodzianka!W sumie to niewiem czemu niezerknęłam przed świętami!

Ankzoc-kochana gratulacje!!!super!!!

U nas postaremu czas leci,bąble rosną Wiktorek ma już 10 miesięcy ,strasznie szybko mi to przeleciało już niebawem roczek będziemy świętować!Jest przekochany i mega grzeczny,płacze tylko jak jest głodny czy śpiący a tak to taki pogodny-do każdego się uśmiecha i odziwo nikogo obcego się nie boi!Fajnie się razem z Nicol bawią ,przytulają i młody chichra się na maxa jak Nicol robi głupotki ma świetny śmiech do reklamy by się nadał:)Nicol już grzeczniejsza i taka troskliwa jak mały płacze to podejdzie go przytuli mówi do niego -daje smoka i pociesza-super siostra zazdrosna wcale nie jest!jedynie teraz przyprawia mnie o zawał bo teraz już 2 razy złapałam ją na tym że wzięła małego na ręce i na łóżko.Dobrze że ona ma piętrowe wieć jest barierka zabezpiecająca także by niespał,ale w salonie wzieła go na narożnik dobrze że trzymała,normalnie zgroza traz to już do toalety musze ją z sobą zabierać!

Nic kochane musze zmykać zjeść szybko obiadek -odziwo jestem w cieżkim szoku bo mąż mi gotuje i poraz pierwszy sam zrobił kluski śląskie,niewiem co go tak tknęło na gotowanie,w każdy bądź razie miła niespodzianka!no a potem przyjeżdzają po mnie rodzice i jedziemy odmawiać różaniec -zmarł mój wujek ,jutro pogrzeb.

/pozdrawiam i strasznei się ciesze że coś się tu dzieje!!!oby tak częściej było!!!

No i zapomniałabym

Szczęśliwego Nowego Roku oby był lepszy od starego!

Witajcie :-)

Widzę, że ten wątek i całe forum maj 2009 śpi ;-)
Jestem tu zarejestrowana od 2008, ale daaaawno mnie nie było i chyba po urodzeniu córeczki nie dotarłam do majówek. W każdym razie ciepło piszę "cześć" i mam nadzieję, że się trochę tu ożywi i że przyjmiecie mnie do swojego grona.

hej
Ja też jestem mamą majowa z 2009 roku a teraz czekam na 2 bąbla i tak się zastanawiam jak sie dogada z Jula bo ona to istny tajfun i boje sie żeby maleństwu po narodzinach krzywdy nie zrobiła, może któraś z mam ma dzieci w podobnym przedziale?
pozdrawiam

Ja między dziewczynkami mam 24 m-ce, Roksana jest z maja 2009 a Samanta z września 2011, teraz mam termin na września z trzecim szkrabem. Jednak dziewczyny mają kontakt z maleństwem bo moja siostra rodziła we wrześniu 2013 i powiem Ci że myślałam, że gorzej będzie, a obie się zakochały i pięknie się opiekują małą, bawią się z nią itd.

reklama
reklama
Do góry