reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ej no.... Kurde.... Wlasnie odebralam ta wiadomosc z linkiem do posta madzi...
Ale widze, ze Malgoss sie juz pojawila i zadzialala ;-)
No to tylko czekac zostalo, ale to sie tak latwo mowi.
Kurde... z tego wszystkiego ja tak zartuje do kolezanek, ze jak mnie maz bedzie denerwowal to urodze msc przed terminem, ale widze, ze tu jakos terminow (poza CC) to zadko ktora sie trzyma ;-)

Widzialam, ze cos o ciastach sie tu ruszylo....
i widzialam, ze barmanko pisalas cos o domowym ptasim mleczku tylko bez czekolady, czy to te ciasto robilas? Bo jak nie o to ciasto chodzilo to ja jestem zainteresowana przepisem.

Co do picia soczkow marchwiowych przez dzieci, to ja uwazam, ze przesadzac nie wolno. Widzialam kiedys takie dziecko, co to mamusia przeadzila i gdyby mu na czubku glowy wyrosla natka to by wygladal jak wielka marchewa ;-)

Ja też poprosze o przepis w odpowiednim dziale:):tak:

Z soczkami dla małych dzieci nie wolno przesadzać! jakis czas temu słyszałam, że dziecko zmarło, bo mamusia tak je "raczyła" często sokiem z marchewki, że układ pokarmowy tego nie wytrzymał:-:)-:)szok::szok:

M@dzia odpowiedziała, że jeszcze nie urodziła - odezwie sie na forum.

A ja w zasdzie i tak nie mam dziś nic lepszego do roboty niż czekać i siedzieć na forum. U mnie pod blokiem coś kopią od kilku dni i dziś nie ma gazu! Dobrze, że rano kawę sobie zdążyłam zrobić (nie mam elektrycznego czajnika), bo teraz to już koniec. Siedzę taka brudna w dresie z tłustymi włosami i nie ma się nawet jak umyć. A obiad to chyba będę miała jakiś z mikrofalówki.

A ja madra dziewczynka, mialam isc do sklepu i Pani z warty i jeszcze ten gosc przjezdza na 16.30 z Toyota, a ja co.....
A JA QWA GUPEK upralam se spodnie... Teraz musze je rozwiesic moim "opanetnowanym" sposobem na suszarce i modlic sie, ze chociaz do 16.30 wyschna, bo nie przezyje jak nie pojade tam na spotkanie!

Bo jakby ktoras nie wiedziala, ja mam tylko jedne takie na wyjscie co sie w nie mieszcze. Poza tym zero!
Moge ewentualnie tunike czarna zalozyc i wystawic sowje blade tluste parowkowe lydki ;)

Marzenko w takiej stylizacji i gustownym stroju jak mi się trafia bywać, to na mur będe miała gości. Moja mama to czasem zdąży zadzwonić, że wpadają, ale np siostry już nie i otwieram im drzwi taka "śliczna"- kurde, teraz też tak siedze.... lepiej sprawdze, czy się niechcący nie wybierają

:-)No a ja już myślałam że madzia już po wszystkim:-)
ale może ma takie dni że jej się nawet pisać nie chce..ja tak czasami mam:nerd:

ja już wysprzątałam..teraz pójdę siebie do porządku doprowadzić bo jak M wróci z pracy to muszę zrobić większe zakupy (jutro mamy gości) i poza tym musze sobie kupić te truskawki:-) i to koniecznie

a jak wrócę z zakupów to będę pakować torbę :eek:
dzięki Bogu ja już mam wszytko poprane i poprasowane..no tylko pościel mi została ale to już pikuś:-)

reklama
a ja poprosze o pomoc, bo na obiad chciałam dziś zrobić rybkę, mam filety z morszczuka i ponoć jak się go musztardą posmaruje przed panierowaniem i smażeniem to lepszy jest?

sprawdzała może któras z Was takie sztuczki? bo już mi się chce pdmiany od zwykłego smazonego, a nie mam pomysłu

Do góry