M
Marzena80
Gość
No ja też nie lubię czekać, ale nic na to nie poradzimy. Może nie każe nam zbyt długo...jak ja nie lubie czekać.... nawet w samej ciąży i porodzie czekanie wydaje mi się najgorsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też nie lubię czekać, ale nic na to nie poradzimy. Może nie każe nam zbyt długo...jak ja nie lubie czekać.... nawet w samej ciąży i porodzie czekanie wydaje mi się najgorsze
Widzialam, ze cos o ciastach sie tu ruszylo....
i widzialam, ze barmanko pisalas cos o domowym ptasim mleczku tylko bez czekolady, czy to te ciasto robilas? Bo jak nie o to ciasto chodzilo to ja jestem zainteresowana przepisem.
Co do picia soczkow marchwiowych przez dzieci, to ja uwazam, ze przesadzac nie wolno. Widzialam kiedys takie dziecko, co to mamusia przeadzila i gdyby mu na czubku glowy wyrosla natka to by wygladal jak wielka marchewa ;-)
No to chociaż coś wiemy. Trzeba jej przekazać, że należy się codziennie meldować w dwupaku. A tu jeszcze na coś takiego wpadłam.M@dzia odpowiedziała, że jeszcze nie urodziła - odezwie sie na forum.