reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
aneteczka teraz po wlasnych doswiadczeniach to ja sie naprawde mocno zastanawiam, czy go uzywac wogole!
Co do legitymacji to jest jakos tak, ze jak przychodzisz rodzic to mozesz miec na 3 msc. wstecz podbita, polozna mowila o tym na SZR.
Poza tym prawem pacjenta jest, ze moze w ciagu 7 dni przyniesc aktualny dowod ubezpieczenia. Pamietam ze szkoly ;-)
Co do legitymacji to jest jakos tak, ze jak przychodzisz rodzic to mozesz miec na 3 msc. wstecz podbita, polozna mowila o tym na SZR.
Poza tym prawem pacjenta jest, ze moze w ciagu 7 dni przyniesc aktualny dowod ubezpieczenia. Pamietam ze szkoly ;-)
slonkoonline- wyczytalam na ulotce informacyjnej, ze krem moze byc stosowany w ciazy jedynie po zaleceniu lekarza
http://www.bepanthen.pl/ulotki/Bepanthen_masc-ulotka.pdf
http://www.bepanthen.pl/ulotki/Bepanthen_masc-ulotka.pdf
aneteczka
Fanka BB :)
ankzoc-wiem, właśnie jak w 17tc byłam w szpitalu to mnie na początku przyjąc nie chcieli bo miałam podbita1,5 m-ca wcześniej. Teraz to juz tego pilnuje żeby równo co m-c podpijać. To jest troche chore, no ale jak mnie z tego powodu maja do sszpitajla nie przyjąc lub jak mam sie przed porodem jeszcze czyms takim przejmowoć.
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Właśnie tak słyszałam ale nie mam zamiaru do tej mojej firmy się już fatygować mam podbitą 31 marca jak im będzie bardo potrzebna nowa pieczęć to miDziewczyny nie wiem czy wiecie , ze teraz legitymacje ubezpieczeniowe z pracy sa wazne tylko 1 miesiac?? Takze jak nie macie podbitych to lepiej to załatwcie;-), bo potrzebne sa do szpitala.
M podbije jak będę w szpitalu
slonkoonline
Mama Juleczki
Nie maja prawa nie przyjac!ankzoc-wiem, właśnie jak w 17tc byłam w szpitalu to mnie na początku przyjąc nie chcieli bo miałam podbita1,5 m-ca wcześniej. Teraz to juz tego pilnuje żeby równo co m-c podpijać. To jest troche chore, no ale jak mnie z tego powodu maja do sszpitajla nie przyjąc lub jak mam sie przed porodem jeszcze czyms takim przejmowoć.
Maja obowiazek wrecz przyjac! Jesli Ci odmowia to niech napisza pismo i podpisza wlasnorecznie! Masz prawo byc leczona! Jesli nie masz dowodu ubezpieczenia do dostarczasz go pozniej, a jesli nie jestes ubezpieczona to placisz poprostu za wykonane zabiegi.
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
I tu się kochana z tobą zgadzamNie maja prawa nie przyjac!
Maja obowiazek wrecz przyjac! Jesli Ci odmowia to niech napisza pismo i podpisza wlasnorecznie! Masz prawo byc leczona! Jesli nie masz dowodu ubezpieczenia do dostarczasz go pozniej, a jesli nie jestes ubezpieczona to placisz poprostu za wykonane zabiegi.
reklama
aneteczka
Fanka BB :)
Słonko- w końcu mnie przyjeli, tylko wiesz ja niedość że byłam zdenerwowana całą sytuacją , bo myślałam że poroniłam to jeszcze przyjmująca mnie kobita stroiła fochy. ja już sie odzywać nie chciałam tylko mój M przeją inicjatywe i zaczał sie z nią kłucić. W końcu wyszła położna i kazała mi wejśc i to ona dokończyła wypisywać karte. Nie powiem całe to zamieszanie dodatkowo mnie zdenerwowało.