reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Właśnie sprawdziłam, że ona ostatnio była zalogowana wczoraj o 19.47, więc chyba jednak nie. A nawet jakby w szpitalu była z laptopem to by nam chyba napisała. Ale dlaczego w ogóle się nie odezwała?

reklama
Justyna- ja prasując i stojąc na nogach nawet 15 min bym nie wytrzymała, mam takie zawroty głowy że HEJ!!!ja biore fotel od kompa, deskę na najniższym poziomie i włączam telewizor i mogę wtedy prasować :)

PRINCESSTOPIC,
OGROMNE GRATULACJE!!!!:-):-):-)
ŻYCZĘ WAM JAK NAJWIĘCEJ SZCZĘŚCIA I POWODÓW DO RADOŚCI KAŻDEGO DNIA:-):-):-)

Dzień dobry mamuśki:-)
Jeszcze nie nadrobiłam wszystkich stron, ale musze się w końcu przywitać, bo już południe:-D
Jesteście niemożliwe z tym pisaniem:-D, no ale jak się zaczyna o 4.40:szok::szok::szok: he...he...
Ja dzis wyjątkowo źle spałam:-(, no, ale sprawiedliwośc musi być;-) - nie, że jedna się wysypiaja, a drugie nie:rofl2:
I pewnie dlatego źle się czuję, kręci mi się w głowie, słabo i w ogóle....bleee....:baffled:

ja do Stefani nie dodawałam nigdy aromatu :no: w sumie to ono smakuje mi takie jakie jest....
a do tego budyniowego z krakersami to za drugą razą dodałam rumu i wyszło o niebo lepsze :tak:

Wydaje mi sie, że to była moja sugestia, by do ciasta budyniowego dodać aromatu rumowego:sorry:. Ciasto budyniowe robiłam już 3 razy, odkąd pojawił się przepis na forum:tak:, a ostatnio robiłam Stefanię:-) i też było bardzo dobre ( tez dodałam rumu). Stefanię robi się jeszcze szybciej, niz budyniowe, bo nawet nie trzeba uruchamiać miksera:rofl2:.
Ja, podobnie, jak Ty Barmanko, lubię eksperymentować i za każdym razem cos zmieniam. Ostatnio do budyniowego dałam krakersy sezamowe i dołożyłam ich jedną warstwę więcej, a do Stafanii tez dałam dodatkową warstwę herbatników w środek. Było bardzo smaczne:rofl2:.

Slonko,
bardzo mi przykro, że ten Sudocrem jeszcze pogorszył sytuację:-:)-(. A tak na nim jest napisane, że na podrażnienia:baffled::crazy:.

to czekamy na wiesci od madzi, kurcze ale nam sie dzis dzieciaczkow moze posypac princestopic, mamamatysia, kokoszka i madzia- łał:szok:

reklama
Justyna to ty jeszcze do pracy chodzisz?????????????????
kochana weź sobie deskę zmniejsz na najniższy poziom i usiądź na sofce, na początku dziwnie się prasuje ;-) ale potem człowiek przywyknie i całkiem miło i szybko sie prasuje :tak:

Malgoss być może i ty zapodałaś ten pomysł z rumem, nie pamiętam sorki :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ale tyle was tu jest i każda daje jak najlepsze rady więc się po prostu pogubiłam :-(
ja też lubię experymenty :tak: choć czasem smakują mi gotowe przepisy :sorry:
a Stefanie to kocham nad życie :-D :rofl2:

Do góry