reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Coraz ciężej ale pozytywnie ! Jak u was wyglada etap przygotowań, wyprawka gotowa ? Wszystko kupione ?
U nas to druga dzidzia więc cos niecos już jest na strychu..
Co do pozostałych rzeczy to nic a nic! Dosłownie nic. Czekam do końca lutego :) będę się szykować po 30 tyg.

reklama
Ja też tu zaglądam :) u mnie dziś studniówka :D
Mam kilka ciuszków kupione, pieluchy i smoczki. Dziś mąż przywiezie 3 wielkie torby ubranek od kolegi i nie mogę się doczekać kiedy będę w tym buszowac :) teraz na tapecie będzie wybór wózka tylko czekam kiedy mąż będzie miał wolny dzień żeby jechać do sklepu i pooglądać :)
Haha, moja studniówka za 2 dni! :)

Gratuluję.

Ja też tu zaglądam :) u mnie dziś studniówka :D
Mam kilka ciuszków kupione, pieluchy i smoczki. Dziś mąż przywiezie 3 wielkie torby ubranek od kolegi i nie mogę się doczekać kiedy będę w tym buszowac :) teraz na tapecie będzie wybór wózka tylko czekam kiedy mąż będzie miał wolny dzień żeby jechać do sklepu i pooglądać :)
My już z mężem dokonaliśmy zakupy wózka ;) mi teraz zostały tylko ubranka i jakieś kosmetyki do pielęgnacji ale jeszcze z tym się wstrzymam do końca lutego ;)

U nas to druga dzidzia więc cos niecos już jest na strychu..
Co do pozostałych rzeczy to nic a nic! Dosłownie nic. Czekam do końca lutego :) będę się szykować po 30 tyg.
Tez zastanawiałam się czy za wcześnie nie zaczynam , koleżanka w sumie dała mi dobra radę ze im wcześniej się zacznie tym łatwiej będzie rozłożyć koszty i będzie nam lżej bo już pod koniec ciąży może być ciężko z chodzeniem po sklepach

Zdecydowanie lepiej jeśli można sobie rozłożyć te zakupy w czasie.
Zastanawiam się jeszcze nad przewijakiem i wanienka. Znalazłam fajną komode kąpielowa, tylko nie wiem czy ta wanienka na długo będzie dobra. Co myślicie?
Screenshot_20190115-153639.png

Wanienka wygląda na bardzo malutka. Ale później możesz kąpać w dużej wannie już jeśli nie masz problemów z kręgosłupem :)
Zdecydowanie lepiej jeśli można sobie rozłożyć te zakupy w czasie.
Zastanawiam się jeszcze nad przewijakiem i wanienka. Znalazłam fajną komode kąpielowa, tylko nie wiem czy ta wanienka na długo będzie dobra. Co myślicie?
Zobacz załącznik 935794

No właśnie wydaje się mała. Tylko plusem jest to, że i tak nie mam gdzie trzymać przewijaka takiego tradycyjnego, a to będzie stało w łazience. Na początek będę mieć i tak tylko dostawke do łóżka więc taki na łóżko odpada.

Hej:) ja dziś po wizycie u gin. wszystko w porządku;)..waga okolo 590 po wizycie pojechalam na zakupy do hm :) i 5.10.15:). resztki wyprzedazowe ale cos fsjnego wpadlo mi w rece;)... teraz trzeba przystopowac z zakupami bo dostalam dzis karton ciuchów dla malej i chyba poki co nic wiecej juz nie potrzebuje.. oprocz kosmetykow, pieluch itp... ale to tak za jakis czas:)

Nikt nie uciekl od Was, ale jak wy sie nie udzielacie to kto ma sie udzielac? Ja tu codziennie zagladam i cusza i cisza... a sama ze soba gadac nie lubie [emoji14]

@roki_1991 najlepiej jedz gdzues gdzie Ci ktos doradzi:) my bylismy jakies 120km dalej zeby pogadac z facetem bo taka wiedze ma ze wszystko nam wyjasnil:)

@El_A jeszcze mamy jakies 3 miesiace heheheh to tak dla tych spoznialskich :)
A Ty jak tam z wyprawka?

reklama
Do góry