reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dziękuję za wsparcie dziewczyny. Szczęście w nieszczęściu że po podaniu leków w szpitalu w środę już wieczorem było po wszystkim i dziś mogłam wrócić do domu. Teraz zastanawiamy się dlaczego i nikt nie potrafi nam tego powiedzieć...Może infekcja i taki zły traf...bo na 7sg genetycznym zrobionym w 13 tygodniu przez jednego lekarza i w 13 tygodniu i 4 dniu wszystko było w porządku. Padło jeszcze hasło konfliktu serologicznego ale w dalszych podgrupach...bo tym razem doszło do tego dwa tygodnie wcześniej niż wtedy...najbardziej żal mi w tym mojego Syna ktory strasznie płakał powiedział że będzie się modlił do Boga żeby wszystko było dobrze jak by miał mieć następne rodzeństwo...sama już bym chyba zrezygnowała że starań ale jak ochłonę to przemyślę to wszystko ale na pewno zrobimy jakieś szczegółowe badania.
Trzymajcie się dziewczyny. Życzę Wam zdrowia i miłości przede wszystkim a reszta się ułoży. Dbajcie o siebie. Bo jak dziś wychodziłam że szpitala i zobaczyłam dwie panie z wielkimi brzuchami w ciąży palące papierosy to miałam ochotę je opierniczyć i pytałam Boga dlaczego ja...dbałam o siebie bardzo...A tu takie degeneratki za chwilę będą mamami...
Pozdrawiam Was i dziękuję jeszcze raz za wsparcie. Do zobaczenia mam nadzieję na forum w innym miesiącu.

Dziękuję za wsparcie dziewczyny. Szczęście w nieszczęściu że po podaniu leków w szpitalu w środę już wieczorem było po wszystkim i dziś mogłam wrócić do domu. Teraz zastanawiamy się dlaczego i nikt nie potrafi nam tego powiedzieć...Może infekcja i taki zły traf...bo na 7sg genetycznym zrobionym w 13 tygodniu przez jednego lekarza i w 13 tygodniu i 4 dniu wszystko było w porządku. Padło jeszcze hasło konfliktu serologicznego ale w dalszych podgrupach...bo tym razem doszło do tego dwa tygodnie wcześniej niż wtedy...najbardziej żal mi w tym mojego Syna ktory strasznie płakał powiedział że będzie się modlił do Boga żeby wszystko było dobrze jak by miał mieć następne rodzeństwo...sama już bym chyba zrezygnowała że starań ale jak ochłonę to przemyślę to wszystko ale na pewno zrobimy jakieś szczegółowe badania.
Trzymajcie się dziewczyny. Życzę Wam zdrowia i miłości przede wszystkim a reszta się ułoży. Dbajcie o siebie. Bo jak dziś wychodziłam że szpitala i zobaczyłam dwie panie z wielkimi brzuchami w ciąży palące papierosy to miałam ochotę je opierniczyć i pytałam Boga dlaczego ja...dbałam o siebie bardzo...A tu takie degeneratki za chwilę będą mamami...
Pozdrawiam Was i dziękuję jeszcze raz za wsparcie. Do zobaczenia mam nadzieję na forum w innym miesiącu.

Cały czas myślałam o tym jak się czujesz. Aż mi się płakać chce jak sobie pomyśle o tym co się stało i jak Twój synek przeżywa. Dorosłemu ciężko pojąć a co dopiero kilkulatkowi. Trzymaj się. Wierzę, że jeszcze będziesz mogła przytulić swojego małego, zdrowego noworodka a syn będzie miał siostrę lub brata..Powodzenia. :-*

Trzymaj się cieplutko i powodzenia w spełnieniu Twoich planów cokolwiek nie zdecydujesz, aby Ci się ułożyło. [emoji173]

z całego serducha zyczę Wam i bliskim aby ten magiczny czas, pełen był ciepła, zdrowia, radości, pogody ducha,a nadchodzący rok przyniósł wiele niezapomnianych chwil

Dziewczyny, wszystkiego dobrego z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego nowego roku. Oby ten 2019 był dla nas szczęśliwy i żeby każda z nas tuliła zdrowego maluszka :)

Hej dziewczyny jak tam u Was:)?? chyba przez ta zmiane forum jakos mniej przyjaznie sie pisze:)).. Ja jutro mam wizyte u gin to podgladne maleństwo:)... Wogóle to kremujecie sie przeciw rozstepom?? mnie kilka dni temu swędziała skóra na brzuchu ale uzywam oliwki po kąpieli i jest ok i tak mysle ze to chyba będzie moj codzienny zabieg;)

Witajcie po świętach [emoji2] ja właśnie wracam z wizyty i na 99% czekamy na córcie [emoji173]
Ale wstydliwa się zasłaniała rączką i plecami się odwróciła - nie chciała pokazać serduszka do badania. Czekamy, czekamy nic. W końcu wstałam z usg, już papiery załatwiamy, a doktor mówi żebym się jeszcze na usg położyła i... małą z zaskoczenia wzieliśmy hahaha akurat się odwróciła i pokazała serducho [emoji1787]

reklama
Do góry