Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja i tak zawsze robię przy okazji tarczyce więc na czczo i jużCo lekarz to inna szkola mi kiedys 1kontaktu powiedziala ze nie musi byc na czczo dlatego sie tego trzymalam. No nic zapytam i swojego ginekologa :-)
Hej a w ktorym tygodniu wtedy Ci przepowiadal? Mi mowil.w 13 t i 6 d, ze to chlopczyk i mysle czy jeszcze moze sie zmienić, ale widzialam jakis cypelekDziś byłam na wizycie i tak jak wczesniej lekarz zapewniał że to chłopak to dziś zdanie zmienil...na dziewczynke czyli wielka niewiadoma... ja połówkowe mam mieć początkiem stycznia..
Ja normalnie farbuje u fryzjera, bo tez mam siwe i tez 32 l.Dziewczyny farbujecie już włosy? W ciąży można nakładać farbę, ale najlepiej tą bez amoniaku. Mam już kupioną. Jestem w 17 tygodniu. Pierwszy trymestr nie polecają farbować, ale nie wiem czy teraz jeszcze zaczekać czy kłaść. Za killa dni mam w przedszkolu jasełka, a odrosty siwe na głowie, że się martwię, że mnie z babcią pomylą [emoji2][emoji70] a mam dopiero 32 lata, żeby nie było.
Ten bujaczek jest wspanialy, mialam go przy pierwszym synu, ale sprzedalam i teraz ponownie go kupie.On sie rozkłada na plasko, czyli moze byc po prostu przenosnym łóżeczkiemmi też widzi się taki bujaczek leżaczek