reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Witam wszystkie majóweczki wiem że to może trochę późno ale dopiero od kilku dni jestem na zwolnieniu i mam więcej czasu na odpoczynek. Znalazłam to forum kilka dni temu i nawet udało mi się ogarnąć większość waszych postów. Ja mam na imię Dominika pochodzę z małej miejscowości niedaleko Łodzi. Mam 26 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jest 15 tydzień. Termin mam na 22 maja i z Usg prenatalnego wyszło że będzie to chłopiec. Z mężem wybraliśmy imię Jan. Będzie mi bardzo miło jak przyjmiecie mnie do swojego miłego grona postaram się częściej udzielać na forum

Witam :) i jak najbardziej zapraszamy :)

Witam wszystkie majóweczki wiem że to może trochę późno ale dopiero od kilku dni jestem na zwolnieniu i mam więcej czasu na odpoczynek. Znalazłam to forum kilka dni temu i nawet udało mi się ogarnąć większość waszych postów. Ja mam na imię Dominika pochodzę z małej miejscowości niedaleko Łodzi. Mam 26 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jest 15 tydzień. Termin mam na 22 maja i z Usg prenatalnego wyszło że będzie to chłopiec. Z mężem wybraliśmy imię Jan. Będzie mi bardzo miło jak przyjmiecie mnie do swojego miłego grona postaram się częściej udzielać na forum
witaj :-)

Cześć @Domi2104 a mogę zapytac skąd jesteś?
Ja tez mam na imię Dominika, tez mam 26 lat i też mieszkam w małej miejscowosci niedaleko Łodzi :D

Domi2104 witaj :-)

Miałam kosz Mojżesza i był wykorzystywany na drzemki w ciągu dnia. Mieszkamy w piętrowym domku, więc tak było najwygodniej. I łatwiej zajrzeć do dziecka. Ale jakbym mieszkała w bloku to myślę, że nie byłby mi potrzebny. A do dziadków to można zawsze gondole wypiąć i potraktować jak taki kosz.

Mam wizytę w poniedziałek i nie mogę się doczekać :-)

Ja tez mam wizytę w poniedziałek czas leci teraz szybciutko, cieszę się
Mamy w zasadzie wszystko po młodej...tylko właśnie kosz mojżesza lub łóżeczko dostawne ma kolkach musimy kupić....jeszcze nie wiem co
Leci czas, 17 grudnia polowkowe....

Hej Domi ☺ dużo dziewczyn przeniosło się na forum zamknięte i teraz są tu luzy więc nowe dziewczyny się przydadzą.

Ja sie musze umowic na połówkowe. Tak roznie mowią kiedy najlepiej i nie wiem czy jeszcze przed świętami sie umawiać czy po.

Ja już w ogóle chcę Świąt i trochę odpocząć... zjadłabym takiego śledzia wigilijnego ☺

reklama
Witaj Domi2104, miło, że do nas dołączyłaś - tu są same spoko babeczki, więc napewno Ci się tutaj spodoba.

Mówicie o dostawianym łóżeczku. Coprawda mam w sypialni łóżko niemowlęce po synku, ale z doświadczenia wiem, że i tak mała będzie spała ze mną. No i też myślałam, żeby kupić dostawkę bo nadal przychodzi nasz czterolatek do nas, więc po porodzie zrobi się ciasno w łóżku haha Jednak nowe jak dla mnie jest za drogie jak na używanie przez kilka miesięcy tylko. Myślałam o używanym. Jednak przede wszystkim chcę kupić takie cudo. Dla synka miałam taki zwykły leżaczek i bardzo się przydawał, ale można go było używać dopiero chyba po 3 miesiącu. A chciałabym mieć gdzie bezpiecznie położyć w salonie już noworodka. Mamy psa, więc kładzenie na macie czy kocu odpada. Wózek stoi w wózkowni, bo mieszkamy na 3 piętrze bez windy. Taki zakup na kilka lat będzie i wygląda w miarę solidnie.
Screenshot_20181129-130002_Allegro.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181129-130002_Allegro.jpeg
    Screenshot_20181129-130002_Allegro.jpeg
    28,8 KB · Wyświetleń: 314
Do góry