reklama
AnnaDd88
Fanka BB :)
Mój mąż od razu zrozumiał że to będzie dobry pomysł pewnie sam siebie wyobraził wstajacego do dziecka i wykazał się empatią. co hak co dla mnie poki co jakos wczesnie na zakupy... nie chcialabym zapeszac na razie tylko sie rozglądam
AnnaDd88
no własnie poczytywałam na blogach że super sprawa..i dosc latwe w przenoszeniu dodatkiwo mozna do dziadkow zabraćJa miałam kosz Mojżesza i super sprawa , moja córka w dzień w nim tylko spała
Ja się zastanawiam nad drewnianą kołyską, widziałam taką w sklepie i wyglądała uroczo. Łóżeczko mamy 140 na 70 i Olek jeszcze w nim śpi, jest niby do 5 lat, ale po ściągnięciu boków nie ma barierki więc trochę kiepsko. Myślałam, że jakby maleństwo wyrosło z kołyski to Olusiowi kupimy jakieś fajne łóżeczko, albo mąż coś zaprojektuje, a młodszy będzie spał w tym łóżeczku. Ale na razie to jeszcze nic nie kupuję.
Z tym przekonywaniem męża nie mam prosto bo przy 3 dziecku, to już sam wie co potrzeba koniecznie a co tak trochę ☺
Bylam dzis na wizytach u diab i gina i okazali się ze schudłam 2kg w 2 tygodnie. Uwielbiam oglądać młodego na usg ☺
Bylam dzis na wizytach u diab i gina i okazali się ze schudłam 2kg w 2 tygodnie. Uwielbiam oglądać młodego na usg ☺
Domi2104
Witam wszystkie majóweczki wiem że to może trochę późno ale dopiero od kilku dni jestem na zwolnieniu i mam więcej czasu na odpoczynek. Znalazłam to forum kilka dni temu i nawet udało mi się ogarnąć większość waszych postów. Ja mam na imię Dominika pochodzę z małej miejscowości niedaleko Łodzi. Mam 26 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jest 15 tydzień. Termin mam na 22 maja i z Usg prenatalnego wyszło że będzie to chłopiec. Z mężem wybraliśmy imię Jan. Będzie mi bardzo miło jak przyjmiecie mnie do swojego miłego grona postaram się częściej udzielać na forum
Juustiik2607
Witaj Domi [emoji846]Witam wszystkie majóweczki wiem że to może trochę późno ale dopiero od kilku dni jestem na zwolnieniu i mam więcej czasu na odpoczynek. Znalazłam to forum kilka dni temu i nawet udało mi się ogarnąć większość waszych postów. Ja mam na imię Dominika pochodzę z małej miejscowości niedaleko Łodzi. Mam 26 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jest 15 tydzień. Termin mam na 22 maja i z Usg prenatalnego wyszło że będzie to chłopiec. Z mężem wybraliśmy imię Jan. Będzie mi bardzo miło jak przyjmiecie mnie do swojego miłego grona postaram się częściej udzielać na forum
reklama
gooskaw
Witamy Cie w naszym gronie:-) milo mi Cie poznac i zapraszamy czesciej :-)Witam wszystkie majóweczki wiem że to może trochę późno ale dopiero od kilku dni jestem na zwolnieniu i mam więcej czasu na odpoczynek. Znalazłam to forum kilka dni temu i nawet udało mi się ogarnąć większość waszych postów. Ja mam na imię Dominika pochodzę z małej miejscowości niedaleko Łodzi. Mam 26 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jest 15 tydzień. Termin mam na 22 maja i z Usg prenatalnego wyszło że będzie to chłopiec. Z mężem wybraliśmy imię Jan. Będzie mi bardzo miło jak przyjmiecie mnie do swojego miłego grona postaram się częściej udzielać na forum