reklama
Sechmet
Fanka BB :)
To bardzo tanio. Tu u siebie patrzyłam to 2.5x tyle... musze popatrzeć w Polsce. Zawsze idzie przesłać w paczce.cena tez przyatepna 220zl
Franka84
Ja wczoraj weszłam na wagę to mam 1kg na plus. Ale to było wieczorem, więc się pocieszam.
Smile4u załóż coś luźniejszego, albo jakąś apaszke, żeby zwisała.. albo jakąś misterną fryzure zrób to uwagę odciągnie od brzucha
Ja też mam dużo rzeczy i wiele nie będę musiała kupować. No chyba, że w poniedziałek okaże się że chłopak będzie to jakiś kocy niebieski i może ciuchów trochę chociaż dużo mam takich unisex.
AnnaDd88 nie znam się na tych dostawkach, ale czy takie do każdej wysokości łóżka będzie pasowało? Ja mam dość niskie, więc "na oko" to te łóżeczko byłoby wyżej.
Smile4u załóż coś luźniejszego, albo jakąś apaszke, żeby zwisała.. albo jakąś misterną fryzure zrób to uwagę odciągnie od brzucha
Ja też mam dużo rzeczy i wiele nie będę musiała kupować. No chyba, że w poniedziałek okaże się że chłopak będzie to jakiś kocy niebieski i może ciuchów trochę chociaż dużo mam takich unisex.
AnnaDd88 nie znam się na tych dostawkach, ale czy takie do każdej wysokości łóżka będzie pasowało? Ja mam dość niskie, więc "na oko" to te łóżeczko byłoby wyżej.
AnnaDd88
jest regulacja na 3 poziomy nie wiem jakie masz wysokie łóżko tu podsyłam linkJa wczoraj weszłam na wagę to mam 1kg na plus. Ale to było wieczorem, więc się pocieszam.
Link do: Łózeczko dostawka przystawka opuszczany bok MINI 90x40 biała - arusiowo.pl
Night tez uwielbiam pic wode i to duuuzo wody, ale w nocy staram sie ograniczac bo nie chce misie co 2 godziny chodzic siusiu.
A kotletu wczoraj robilam z kurczaczka nazywaja sie królewskie i przepadlismy z mezem bez reszty[emoji1]
Ja wstaję tak 2 razy w nocy na siusiu i to mi się włączyło już z 3 tyg.temu. I do tego budzę się bo mi się pić chce. A potem budzi mnie młody na siusiu i tak śpię jakbym co najmniej miała niemowlaka w domu.
Zastanawiam się jak tu przekonać męża do dostawki jak już mamy lozeczko drewniane po starszych... Może że bylo w promocji do wózka?☺
reklama
AnnaDd88
moze niech " ktoś " sprezentuje dostawkeJa wstaję tak 2 razy w nocy na siusiu i to mi się włączyło już z 3 tyg.temu. I do tego budzę się bo mi się pić chce. A potem budzi mnie młody na siusiu i tak śpię jakbym co najmniej miała niemowlaka w domu.
Zastanawiam się jak tu przekonać męża do dostawki jak już mamy lozeczko drewniane po starszych... Może że bylo w promocji do wózka?☺