reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ja zastanawiam sie nad dostawka. Po prostu nie zmiescimy sie w łóżku bo nasz 2.5 latek codziennie kolo 3godz. ląduje między nami.Chcialabym kp a wtedy najwygodniej na śpiocha.

Rossiczka mam cichą nadzieję, że jestem na tajemniczej liście bo teraz to już w ogóle dziwnie siè czuję ze piszemy tu wszystkie a jedne wiedzą więcej a ja nawet w temacie ktorym naprawdę się przejęłam nie wiem nic☺

reklama
Nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale z tego co kojarzę materialowe można ustawić na wysokość łóżka naszego i na sztywno zamontować do ramy naszego łóżka, nie wiem czy z drewnianym.jest podobnie.

Materialowe ma też bok odpinany, ale w razie co może stać odzdzielnie czy jak dziecko się turla można na noc zamykać, nie wiem jak z drewnianym.
Drewniane też ma ściągany bok i regulacje wysokosci- ja miałam jeszcze z funkcją kolyski- ale jak już napisałam materiałowe wydaje mi się większe A mój starszy synek urodził się duży więc wolę się zabezpieczyć ;). Koleżanka ma podobne do tego ktore wkleila mag_dzik tylko z kieszeniami i też funkcją kolyski- ciągle czekam aż odpisze...

@Night&Day moja to sens .
Rozumiem że to tylko preferencje w zasadzie w takim wypadku.
Popatrze po sklepach zobaczymy.
Wydaje mi się że widziałam te drewniane też właśnie z dostawiany bokiem.

Ja kupuje drugie łóżko też bo chce by dziecko spało w swoim pokoju w ciągu dnia, o ile to możliwe. A jeśli nie - to żeby miało kółka i bym mogła je na dół wstawić bo mam dom pietrowy.

@Rossiczka takie jak to na foto ale z kieszonka i jednak bez funkcji kolyski- koleżanka mówi że słabo bujało i olala :) Aaaa i według niej stabilne z szeroko rozstawionymi nogami.

Fajnie będziecie mieć z tymi dostawkami. U mnie nie ma takiej opcji, moja sypialnia ledwo zmiesciłaby takie dostawne łóżeczko, a ja musiałabym wychodzić z łóżka z dzieckiem "w nogach".

Za to maleństwo będzie miało swój pokój, do którego wprowadzę się ja [emoji4]
Będzie sofa rozkładana i myślę, że z młodym zagospodarujemy sobie przestrzeń [emoji846]

Ja zastanawiam sie nad dostawka. Po prostu nie zmiescimy sie w łóżku bo nasz 2.5 latek codziennie kolo 3godz. ląduje między nami.Chcialabym kp a wtedy najwygodniej na śpiocha.

Rossiczka mam cichą nadzieję, że jestem na tajemniczej liście bo teraz to już w ogóle dziwnie siè czuję ze piszemy tu wszystkie a jedne wiedzą więcej a ja nawet w temacie ktorym naprawdę się przejęłam nie wiem nic☺
Jesteś jesteś :)
Mam nadzieję że tym razem lista powstała bez literówek i innych przygód :p

Fajnie będziecie mieć z tymi dostawkami. U mnie nie ma takiej opcji, moja sypialnia ledwo zmiesciłaby takie dostawne łóżeczko, a ja musiałabym wychodzić z łóżka z dzieckiem "w nogach".

Za to maleństwo będzie miało swój pokój, do którego wprowadzę się ja [emoji4]
Będzie sofa rozkładana i myślę, że z młodym zagospodarujemy sobie przestrzeń [emoji846]
Mój starszy synek też ma swój pokój i kiedy się urodził też miał dwa lozeczka- w nocy spał w sypialni- w dziem u siebie.Teraz dzidzia wprowadza się do nas na trochę.. A pewnie po 2, 3latach my wprowadzimy się do Stasia A że sypialni- sporej- zrobimy 2 pokoje.

Odnosnie lozeczka to ta opcja byla dla mnie najlepsza w tamtym czasie.
Gooskaw nie bedzie Ci potrzebne drewniane lozeczko, przynajmniej na poczatku. Takie dostawne sprawdza sie swietnie jako dostawka ze sciagnietym bokiem, dostawionym i obnizonym do lozka/sofy/naroznika. Czy tez podniesiona wersja jako lozeczko zaslonieta z obydwu stron. Jest fajne bo lekkie i mozna je przesunac w inne miejsce lub przeniesc.
Balam sie czy bedzie stabilne, bo moj synek czesto zagladal do siostry. Zdalo egzamin mam nadzieje ze i tym razem da rade.

reklama
Night&Day jak z keiszeniami to chyba lionelo.
Powiem Wam , że to moja trzecia wyprawka, ale chyba dopiero przy 5 kupiłabym to co najlepsze i najbardziej przydatne :p

Do góry