reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
@Incinta Leonard to imię mojego partnera . Bardzo ładne.. aż się zastanawiałam czy nie dać swojemu Leonard JR ale jednak wybraliśmy inne.. z imionami jesteśmy gotowi i na dziewczynka i chłopca .

Ale tu dzis cicho i pusto:errr: wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..

Dziewczyny proszę o trzymanie kciuków jutro o 8 rano [emoji4] Też mam wizytę i do tego wyniki pappa, stres jest [emoji51]

Powodzenia dziewczyny. Trzymać kciuków nie ma co, bo na pewno będzie dobrze dajcie znać jak poszło .

Mam nadzieję, że Wam wszystkim dobrze mija Niedziela.

@Sechmet pochwal się jakie imiona wybraliście ;-)

U nas długi weekend rodziny dlatego mało mnie tutaj. Trzymam za wszystkie wizytyjace jutro mocno kciuki !

U nas jeśli dziewczynka to Lilly - Rose, a chłopczyk Elijah. Jako że mój facet jest obcokrajowcem a nie planuje obracać do Polski wybraliśmy imiona które nam sie się podobają po angielsku a po polsku się ładnie tłumaczą.
Rodzina w Polsce będzie miała Liljane albo Eliasza

U nas jeśli dziewczynka to Lilly - Rose, a chłopczyk Elijah. Jako że mój facet jest obcokrajowcem a nie planuje obracać do Polski wybraliśmy imiona które nam sie się podobają po angielsku a po polsku się ładnie tłumaczą.
Rodzina w Polsce będzie miała Liljane albo Eliasza

Piękne imiona :)

reklama
Dzień dobry majóweczki [emoji4] Ja już po wizycie. Wyniki z krwi wolne b-bhcg oraz pappa wyszły dobrze :) Wraz z usg ryzyko trisomii 21 to 1:14861, pozostałe trisomie 1<20000. Jest dobrze [emoji6] Natomiast od wczoraj mam kłucia raz w macicy, raz w pochwie, jak na złość od rana jest to ciągły ból, gin mówi że wszystko jest w porządku, zbadał na fotelu, macica miękka. Więc taki urok tego czasu ciąży u mnie, macica intensywnie rośnie, jeśli nie będę mogła z tym żyć to mam sobie zażyć nospe. Nie miałam usg [emoji19] a ostatnio pisalysmy o częstotliwości tego badania, wyszło na to że jednak nie mam go na każdej wizycie hehe [emoji4] Cytologia pobrana, szyjkę zbadamy na kolejnej wizycie. Nie pisałam na wątku wizytowym, ponieważ nie mam ani zdjęcia z usg, ani wymiarów dzidziutka, tak więc melduję na wątku głównym [emoji16] Kciuki zaciśnięte za dziewczyny wizytujące i pięknego dnia Wam życzę [emoji4]

Do góry