reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

@Ana650 Kochana bardzo wspolczuje Twojej straty. Pamietaj ze masz prawo do smutku i przezywania to na swoj sposob. My jestesmy i zawsze wysluchamy. Jedyne co musisz to byc silna dla drugiej malej istotki. Przytulam mocno! :*

reklama
No to i ja wreszcie się odezwę :) - witajcie :)- mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie ;)

Dziewczyny a wiecie co z Kari strasznie się o nią martwie. Wczoraj przeczytałam jej post. Myslalam żeby do niej napisać na fb ale może to zły pomysł

Ana tak mi przykro. Trzymaj się bądź dzielna. Przytulam mocno.
U mnie taka sama sytuacja tylko że to był 6 tydzień, nie ma co porównywać :(

Kari odezwij się martwimy się :(

Ja dziewczyny też się nie odzywałam. Ale czytam co u was codziennie. Martwię się wami i sama się dziwię, że myślę o was jak o blizszych mi osobach :)
U mnie tez psychicznie nie było najlepiej, dopadly mnie smuteczki ale już jest dobrze :)
Dziś jadę do doktorka na wizytę kontrolna porozmawiać sobie z nim o mojej cukrzycy. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam wszystkie.

@Ana650 Bardzo mi przykro z powodu maluszka. Pisz tu z nami- zawsze znajdziesz tu dobre słowo i wsparcie.

Też sobie nabrałam sytuację Kari do głowy.

Przeszła mi na razie biegunka tylko w brzuchu dalej kręci. Zjadłam węgiel aktywny, bo nic innego nie miałam w domu z rzeczy które można w ciąży, nawet jagód i pojechałam do pracy.

Witamy nowe koleżanki ☺

Dziewczyny ja jestem też za wątkiem zamkniętym.fejsa nie używam.

Powiedzcie mi dziewczyny- czy któraś z Was walczy ze wzdęciami?- mam wrażenie że cokolwiek zjem lub wypije pompuje mi brzuch do mega rozmiarów :/- wieczorami to już nawet oddychać niekiedy nie potrafię ...a przy mojej astmie jest to bardzo dokuczliwe :/ Witaj @Safija :)

Ja miałam dziś takie koszmary że masakra :( śniło mi się że ktoś mi powiedział że czeka mnie poronienie.... Potem następny sen że straciłam maluszka... Jednak siedzi to gdzieś głęboko w psychice... ;(

reklama
Ty sie nie masz co martwic. Wiecej cialka do kochania. Co do masy ciala a usg uwierz mi ze w niczym to nie przeszkadza. Sama mam 80kg i jedyny 'problem' z waga to taki ze nie powinnam przytuc nic z w ciazy. Drugi to taki ze domowym detektorem tetna nie umiem zlapac dzidziusia. Chociaz w sumie dawno nie probowalam bo tylko sie wkurzalam ze jestem nieogarem :p

Zapraszamy czesciej! :-)
Ja na pewno będę się teraz częściej odzywać
Moja nadwaga jest trochę większa i ogólnie bardzo się pilnuje co by nie przytyć.
Mam mega apetyt nad ranem a popołudniu nie mam ochoty na nic. Zacznę obiad ale niestety nudzi mnie i nie skończę nigdy xD.

Detektor nie planuje kupić, strachu bym się nabawił za dużo..

No to i ja wreszcie się odezwę :) - witajcie :)- mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie ;)

Witamy! Dobrze wiedzieć że niedługo ja taka milcząca a podgladajaca

Wszystkich już kojarzę po postach a mnie nikt hyhy

Do góry