reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@Ana650 Kochana bardzo wspolczuje Twojej straty. Pamietaj ze masz prawo do smutku i przezywania to na swoj sposob. My jestesmy i zawsze wysluchamy. Jedyne co musisz to byc silna dla drugiej malej istotki. Przytulam mocno! :*

reklama
No to i ja wreszcie się odezwę :) - witajcie :)- mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie ;)

Dziewczyny a wiecie co z Kari strasznie się o nią martwie. Wczoraj przeczytałam jej post. Myslalam żeby do niej napisać na fb ale może to zły pomysł

Ana tak mi przykro. Trzymaj się bądź dzielna. Przytulam mocno.
U mnie taka sama sytuacja tylko że to był 6 tydzień, nie ma co porównywać :(

Kari odezwij się martwimy się :(

Ja dziewczyny też się nie odzywałam. Ale czytam co u was codziennie. Martwię się wami i sama się dziwię, że myślę o was jak o blizszych mi osobach :)
U mnie tez psychicznie nie było najlepiej, dopadly mnie smuteczki ale już jest dobrze :)
Dziś jadę do doktorka na wizytę kontrolna porozmawiać sobie z nim o mojej cukrzycy. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam wszystkie.

@Ana650 Bardzo mi przykro z powodu maluszka. Pisz tu z nami- zawsze znajdziesz tu dobre słowo i wsparcie.

Też sobie nabrałam sytuację Kari do głowy.

Przeszła mi na razie biegunka tylko w brzuchu dalej kręci. Zjadłam węgiel aktywny, bo nic innego nie miałam w domu z rzeczy które można w ciąży, nawet jagód i pojechałam do pracy.

Witamy nowe koleżanki ☺

Dziewczyny ja jestem też za wątkiem zamkniętym.fejsa nie używam.

Powiedzcie mi dziewczyny- czy któraś z Was walczy ze wzdęciami?- mam wrażenie że cokolwiek zjem lub wypije pompuje mi brzuch do mega rozmiarów :/- wieczorami to już nawet oddychać niekiedy nie potrafię ...a przy mojej astmie jest to bardzo dokuczliwe :/ Witaj @Safija :)

Ja miałam dziś takie koszmary że masakra :( śniło mi się że ktoś mi powiedział że czeka mnie poronienie.... Potem następny sen że straciłam maluszka... Jednak siedzi to gdzieś głęboko w psychice... ;(

reklama
Ty sie nie masz co martwic. Wiecej cialka do kochania. Co do masy ciala a usg uwierz mi ze w niczym to nie przeszkadza. Sama mam 80kg i jedyny 'problem' z waga to taki ze nie powinnam przytuc nic z w ciazy. Drugi to taki ze domowym detektorem tetna nie umiem zlapac dzidziusia. Chociaz w sumie dawno nie probowalam bo tylko sie wkurzalam ze jestem nieogarem :p

Zapraszamy czesciej! :-)
Ja na pewno będę się teraz częściej odzywać
Moja nadwaga jest trochę większa i ogólnie bardzo się pilnuje co by nie przytyć.
Mam mega apetyt nad ranem a popołudniu nie mam ochoty na nic. Zacznę obiad ale niestety nudzi mnie i nie skończę nigdy xD.

Detektor nie planuje kupić, strachu bym się nabawił za dużo..

No to i ja wreszcie się odezwę :) - witajcie :)- mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie ;)

Witamy! Dobrze wiedzieć że niedługo ja taka milcząca a podgladajaca

Wszystkich już kojarzę po postach a mnie nikt hyhy

Do góry