reklama
Night&Day
Fanka BB :)
No to i ja wreszcie się odezwę - witajcie - mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie
Misiactwo
Ana tak mi przykro. Trzymaj się bądź dzielna. Przytulam mocno.
U mnie taka sama sytuacja tylko że to był 6 tydzień, nie ma co porównywać
Kari odezwij się martwimy się
Ja dziewczyny też się nie odzywałam. Ale czytam co u was codziennie. Martwię się wami i sama się dziwię, że myślę o was jak o blizszych mi osobach
U mnie tez psychicznie nie było najlepiej, dopadly mnie smuteczki ale już jest dobrze
Dziś jadę do doktorka na wizytę kontrolna porozmawiać sobie z nim o mojej cukrzycy. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam wszystkie.
U mnie taka sama sytuacja tylko że to był 6 tydzień, nie ma co porównywać
Kari odezwij się martwimy się
Ja dziewczyny też się nie odzywałam. Ale czytam co u was codziennie. Martwię się wami i sama się dziwię, że myślę o was jak o blizszych mi osobach
U mnie tez psychicznie nie było najlepiej, dopadly mnie smuteczki ale już jest dobrze
Dziś jadę do doktorka na wizytę kontrolna porozmawiać sobie z nim o mojej cukrzycy. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam wszystkie.
AgaMy
D
Deleted member 186949
Gość
@Ana650 Bardzo mi przykro z powodu maluszka. Pisz tu z nami- zawsze znajdziesz tu dobre słowo i wsparcie.
Też sobie nabrałam sytuację Kari do głowy.
Przeszła mi na razie biegunka tylko w brzuchu dalej kręci. Zjadłam węgiel aktywny, bo nic innego nie miałam w domu z rzeczy które można w ciąży, nawet jagód i pojechałam do pracy.
Witamy nowe koleżanki ☺
Dziewczyny ja jestem też za wątkiem zamkniętym.fejsa nie używam.
Też sobie nabrałam sytuację Kari do głowy.
Przeszła mi na razie biegunka tylko w brzuchu dalej kręci. Zjadłam węgiel aktywny, bo nic innego nie miałam w domu z rzeczy które można w ciąży, nawet jagód i pojechałam do pracy.
Witamy nowe koleżanki ☺
Dziewczyny ja jestem też za wątkiem zamkniętym.fejsa nie używam.
Night&Day
reklama
Sechmet
Ja na pewno będę się teraz częściej odzywaćTy sie nie masz co martwic. Wiecej cialka do kochania. Co do masy ciala a usg uwierz mi ze w niczym to nie przeszkadza. Sama mam 80kg i jedyny 'problem' z waga to taki ze nie powinnam przytuc nic z w ciazy. Drugi to taki ze domowym detektorem tetna nie umiem zlapac dzidziusia. Chociaz w sumie dawno nie probowalam bo tylko sie wkurzalam ze jestem nieogarem
Zapraszamy czesciej! :-)
Moja nadwaga jest trochę większa i ogólnie bardzo się pilnuje co by nie przytyć.
Mam mega apetyt nad ranem a popołudniu nie mam ochoty na nic. Zacznę obiad ale niestety nudzi mnie i nie skończę nigdy xD.
Detektor nie planuje kupić, strachu bym się nabawił za dużo..
No to i ja wreszcie się odezwę - witajcie - mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie
Witamy! Dobrze wiedzieć że niedługo ja taka milcząca a podgladajaca
Wszystkich już kojarzę po postach a mnie nikt hyhy