reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@justjestem zazdroszczę jak masz duże i pełne piersi :p Ja przed tą ciążą sporo schudłam i teraz owszem, piersi sa większe ale nie ma tego efektu WOW jak w poprzednich ciążach
Może już za stara jestem ? :D

reklama
@Zmijka25 no u nas to się zaczęło jak byłam w poprzedniej ciąży i miałam leżeć. Mój mąż wsciekal się że bałagan jest. A z drugiej strony dużo pracuje że głupio mi było aby w weekend ogarnial zamiast odpocząć. Ja z ogłoszenia znalazłam i tak już ponad rok u nas sprząta. Wszyscy są szczęśliwi

Ja też byłam w lidlu. U nas kolejka już o 7.00 była. Kupiłam wszystko co chciałam chociaż jeansow mało było po jednym egzemplarzu w kolorze.

Trzymam kciuki za wizyty

Dzien dobry kochane.

Trzymam kciuki za wizyty a wy trzymajcie za moja jutro na 9.30. Jestem klebkiem nerwow, dziekuje losowi za doppler bo gdyby nie to ze wiem ze dziecko zyje to bym w tej chwili oszalala doslownie. Dzis 12+5.

Moje piersi sa piekne teraz. Powiekszyly sie jakies 1.5 rozmiaru, wypelnily i wygladaja znow jakbym miala 18 lat. Po chlopcach zostaly mi "puste woreczki", a teraz znow moge wywalic push-upy i nosic koronki bo sa tak jedrne ze sie pieknie prezentuja. Trzeba sie cieszyc bo wiem co bedzie potem... mi zawsze do konca ciazy rosna olbrzymie jak na moja drobna posture bo mam DD a przy karmieniu jeszcze wieksze. A po karmieniu smutne uszy jamnika [emoji23].

Ja wam powiem ze ja lubie te realne sny w ciazy, nie wiem, moze to moje podejscie. Zdaje sobie sprawe ze to sny i sie ich nie boje nawet jak snia mi sie glupoty, przezywam je jakbym ogladala dobre filmy a ze budze sie minimum 3 x w nocy to miewam po kilka snow na noc [emoji23]

Pijecie zielona herbate? Slyssalam kiedys ze sie nie powinno, staralam sie wygooglowac dlaczego, czy jest jakas toksyczna dla dziecka czy moze skurcze powoduje ale jedyne info ktore znalazlam to ze ma duzo kofeiny. Ja nie pije kawy bo nie lubie, a od kilku dni pije po 2 zielono-mietowe herbaty dziennie bo mi bardzo smakuja a moze pamietacie ze u mnie problemy z piciem. I tak sie zastanawiam czy aby na pewno dobrze robie...

@zniewolona, @justjestem powodzenia na wizytach !!

Też byłam rano w lidlu i była masakra... 6:57 a tam już kolejka pod sklepem ! Kupiłam jeansy i wzięłam 4 pary... bo chce 2 kolory a nie wiem czy zostawić rozmiar 36 czy 38! 38 są trochę za duże, ale pewnie spuchnę... ale znowu wszystkie lidlowe spodnie się rozciągają wiec może jednak 36:/

Piersi tylko trochę mi urosły, staników wymieniać nie muszę, ale coraz częściej mnie bolą...

@kari21 ja pije zielona herbatę codziennie zamiast kolacji :) ale to taka w torebkach wiec ona za mocna nie jest...

Miłego dnia dziewczyny :)

Smile ja tez w torebkach i to w dodatku taka zielona mietowa wiec przypuszczam ze jeszcze slabsza... uff dzieki to bede sie delektowac.
Mnie za to piersi nadal bola tak ze nie moge sie dotknac, jakby mnie ktos pobil i mialabym wyobijane do kosci. Ciekawe kiedy ten bol sie skonczy.

@kari21 ja zamiast kawy tez pije zielona, raz dziennie, ale dwa tez Ci nie zaszkodza.

Ja to mam czasem zamiast kawy na napoj energetyczny, ale tam juz chyba wiecej tej kofeiny o innej chemii, wiec odpuszczam.

reklama
Do góry