reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Hej dziewczyny ja tez nie lubie sprzatac ale lubie miec pozadek niestety z moimi chlopakami w domu trudno go utrzymac.
Wstaje i zvieram sie na prenatalne mam na 10 a pozniej na 11 do mojego gina po zwolnienie. Trzymajcie kciuki

reklama
Powodzenia u lekarza dziewczyny!
Ja dziś sobie uświadomiłam, że do wizyty mam 2 tygodnie, a nie tydzień jak byłam ostatnio przekonana. No nic już bliżej niż dalej [emoji849]

Ale jaki miałam sen haha, nie czesto mnie nawiedzaja takie sny, ale mąż przeziębiony więc mogę tylko śnić przez ostatnie noce hehe

@Ann_ to witaj w klubie, mi się ostatnio ciągle jakieś dziwne rzeczy śnią, brrr o_O
Ja też mam wizytę za 2 tyg ale prenatalne.
Zastanawiam się nad 3d/4d, czy jest w ogóle sens robić na tak wczesnym etapie?

AgaMy mój sen nie był dziwny był bardzo przyjemny [emoji1][emoji1][emoji1] szkoda, że nie dokończony. Bo syn mnie obudził [emoji12][emoji12]

@Ann_ a to co innego ;) Mój M niepocieszony, bo mi libido spadło przez początki ciąży, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej, więc trzeba będzie nadrobić stracony czas :p:p:p

Witam was dziewczyny dawno się nie odzywałam tutaj :)
Powodzenia na wizytach napewno wszystko będzie dobrze! Ja mam w następnym tygodniu :)
Jak się czujecie ?
A co do tych snów to ja tez mam dość takie dziwne sny... czasami aż się ich boje :/

@Marta94 ta tak jak ja :oops:
Muszę dziś wysiedzieć w pracy do 15, ale mi się mega nie chce :( Dobrze, ze jest luz bo przed Wszystkimi Świętymi za dużo się nie dzieje.

reklama
@zniewolona powodzenia na wizycie [emoji4]
U mnie wszystko w porządku, poza tym ze od paru dni strasznie boli mnie kark, nie wiem od czego, mój mnie masuje i nie chce przejść :/
I tak ciężko było mi się ułożyć do spania, dodatkowo budziłam się w nocy, a nad ranem to już wgl, co chwile oczy otwarte, myślałam ze to już dawno po 10, a to dopiero 8

Do góry