Widze, ze dziewczyny ktore beda mialy drugiego malucha maja podobne mysli, jak to bedzie z tym drugim, na razie tylko jedyny najukochanszy syn, a teraz ktos nowy i jak podzielic ta milosc, ale chyba to jest tez tak, ze to bedzie nowa milosc, pomnozona jak to napisala
@kari21.
Pamietam jak bylismy z mezem w dwojke a mial sie urodzic Kacper to sobie myslalam, ze kurde w dwojke tak fajnie a tu teraz ktos nowy miedzy nami, jak to bedzie. Ale generalnie juz sie oswajam i ciesze, ze bedzie nas czworka, taka pelniejsza rodzinka
Dzisiaj z rana powiedzieliśmy synowi o tym, ze bedzie starszym bratem, mine mial nietega
ale spokojnie podszedl do tematu, a jak sie dowiedział, ze w nowym pokoju bedzie mial telewizor to już luz
Mam pytanie do dziewczyn co maja spodnie z hm, czy ten rozmiar kupowalyscie standardowy?
@soniafka super ten wózek co kupilas, podoba mi sie!
Zazdroszczę tym dziewczynom jak
@Rossiczka, które siedzialy po turecku na drugi dzien, ja sie meczylam z kroczem 3 miesiace, szew sie nie rozpuscil, bylam jeszcze raz nacinana, dlugo sie goilo...oby teraz bylo inaczej bo w sierpniu mam wesele brata!
U nasz tez dzis deszczowo, miłego dnia dziewczyny