reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja nie mogę oddać głosu :/ nie działa mi ten link, wychodzi mi błąd ;/

Ja mam z poprzedniej ciąży ciuchy, tyle, że był to zeson letni, więc to raczej spódnice, sukienki, bluzki bez rękawów... Więc będę musiała się zaopatrzyć w coś cieplejszego :) zaraz zobaczę co tam w Lidlu będą mieli, bo dla starszaka też przydadzą się jakieś nowe ciuszki :)

Właśnie mamaginekolog dodała post na IG o miłości do dwójki, że bała się, że tej miłości zabraknie, ale tak się nie dzieje ;)

Tak spojrzałam na to moje Dziecko i aż się popłakałam. Jaki to starszak, toż to moja dzidzia!!! [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Ania wlasnie wstawilam zdjecia na watek brzuszkowy zdjecie z wczoraj 12+0 i zdjecie z ciazy z synem z 19 tyg i sie przestraszylam az, serio, ze teraz moge miec gigantyczny brzuch. Z piereszym bylo widac jeszcze pozniej niz z drugim synem ale zdjec nie posiadam bo 10 lat temu bym nawet na to nie wpadla :)

Dziewczyny te emocje i zastanawianie sie czy pokocham kolejne dziecko jest takie normalne. Zastanawialam sie dokladnie nad tym samym w ciazy z 2 synem, nie wyobrazalam sobie kochac innego dziecka tak samo jak syna. To bylo abstrakcyjne. Ale po urodzeniu pojawilo sie naturalnie i odruchowo. Teraz nie zastanawiam sie nad tym bo wiem ze bedzie tak samo ale jakbym sie zaczela wglebiac w ten temat i myslec to tak samo bym myslala, ze jak moge pokochac tak samo mocno jakies kolejne dziecko jak kocham swoich synow. Ale tak bedzie :) milosci sie nie dzieli, milosc sie mnozy :)

Patula86 mnie nie rusza czynjakis zbok będzie sobie robił dobrze czytają, że mam nanrzmiale piersi. Oczywiście to ja [emoji849]

Sonia no nie żartuj że tak szybko wózek wybrałaś, ale super. Może zechcesz zamieścić info o nim i twoje zdanie na wątku o wyprawie. Może którejś to się przyda. Piękny ten wózek[emoji7]

Gooskaw ja bym mogla calego grejfruta dziennie zjesc ale zapominam o kupowaniu. Pycha. Jutro na sniadanie bedzie.

Za to u mnie w Lidlu np ubranka z biobawelny dlugo leżą. Szybko znikają małe buty i fajne ciuchy dla kobiet np lniane.

Sonia też lubię te spodnie z H&M. Mam dwie pary z poprzedniej ciąży i zamierzam dokupić.

Dziupla mam to samo jak patrzę na mojego młodszego. Dopiero był malutki, a już mówi jak szalony i wszystko rozumie. Ma swoje zdanie [emoji24]

reklama
Ja dziś tez nieźle się czuje. Byłam u teściów i dali mi królika więc jutro na obiad króliczek [emoji4][emoji4]

Mmm :) mój mąż zrobił królika tydzień temu w niedzielę. Był pyszny. Ale tylko w niedzielę :) od poniedziałku mąż jadł sam, bo mi śmierdział :D

@kari21 przypomniało mi się co ci chciałam napisać odnośnie wielkości dziecka i terminu ciąży.. Moja gin robiąc mi usg zmierzyła crl 52mm wszedł jej przy tym termin na 28.04. Kilka dni później miałam prenatalne. Crl było 60 mm a termin porodu wyszedł na 4.05!!! Wiec zdecydowanie co usg to inaczej przelicza crl na wiek ciąży ;) a ty kiedy następna wizyta??

Do góry