reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

To ja mam dobra wiadomosc od siebie. Tak jak mowilam moj Klusek caly i zdrowy. Paluszkow ma 10 i nozki tez dwie. Ja po prostu na dopplerze nie umiem go znalezc, ale bede walczyc uparcie [emoji14] Grupa ryzyka wad niska, ale jeszcze sobie sami zrobimy dla siebie Pappa. Jak to bedzie okej to rozszezonych nie robimy. Relacje z wizyty zdam wieczorem :-) pozdrawiamy cieplo.
Super wieści [emoji4]
Ja póki co na męża nie narzekam, bo pomaga mi jak może. W dodatku dzieci też mi pomagają [emoji41] Razem z M kończymy o 15 więc mamy jeszcze trochę dnia dla rodziny.

reklama
Marta po prostu pierwsza ciąża jest wyjątkowa pod każdym względem. Jak ja sobie przypomnę ile pod koniec lezalam brzuchem do góry wyczekujac kopniec i tym podobnych. W drugiej za to nie mogłam sobie na to pozwolić. A najgorsze było to że ostatnie dwa miesiące musiałam leżeć... co było trudne samej z dwulatkiem w domu. Na szczęście daliśmy radę.
Teraz już wiem, że muszę w ciąży nauczyć sobie odpuszczac. Jak nie odkurze czy nie zrobię dużych zakupów nikt nie umrze. Trzeba w ciąży być leniwa księżniczka głównie ze względu na nasze szkraby

Marta po prostu pierwsza ciąża jest wyjątkowa pod każdym względem. Jak ja sobie przypomnę ile pod koniec lezalam brzuchem do góry wyczekujac kopniec i tym podobnych. W drugiej za to nie mogłam sobie na to pozwolić. A najgorsze było to że ostatnie dwa miesiące musiałam leżeć... co było trudne samej z dwulatkiem w domu. Na szczęście daliśmy radę.
Teraz już wiem, że muszę w ciąży nauczyć sobie odpuszczac. Jak nie odkurze czy nie zrobię dużych zakupów nikt nie umrze. Trzeba w ciąży być leniwa księżniczka głównie ze względu na nasze szkraby
Właśnie jest to moja pierwsza ciąża czasami nie wiem jak się zachować żeby było dobrze.. i tutaj gdzie jestem jest cała rodzina męża moja jest w Polsce tez nie chce żeby gadali ze aa ciąża to nie choroba coś tam cos tam jak to oni ale jak ktoś ostatnio m powiedział dziecko jest najważniejsze mam gdzieś czy coś będą gadać..

Dziewczyny siedzę i ryczę!! Właśnie dzwonili do mnie z kliniki ze sa już wyniki PAPPA i są złe. Nic mi nie chcieli powiedzieć, mam umówiona pilna wizytę jutro z genetykiem... jestem załamana :((((

Nic mi nie chcieli przez telefon powiedzieć :( badanie miałam w zeszły czwartek wiec dopiero teraz dostali wyniki... tego się najbardziej bałam ... ze powiem wszystkim o ciąży i coś się stanie :( ***** :(

reklama
Smile4u nie denerwuj sie. Dowiesz sie wszystkiego na wizycie i moze nie bedzie az tak zle. Pamietaj ze to w duzej mierze statystyka. A zalamywanie sie teraz nie tylko wplywa zle na Ciebie ale na dzidziusia tez. Tule mocno!

Do góry