reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ja niestety bardzo źle znosze test glukozy, bo najcześciej po 15 minutach ląduje na podlodze.... bo nawet do wc nie zdaze dobiec. U mnie jest nietolerancja glukozy, wiec ja po tescie mam poziom cukru w wyysokosci okolo 50. Więc caly dzien leże zamulona.

reklama
Mata94 ale przecież każda z nas odpowiada na tematy które są jej bliskie. Ja np jak nie mam nic do powiedzenia na jakiś temat bo nie mam wiedzy w tej kwestii albo jeszcze coś innego to omijam posty. Przecież to naturalne że nie musisz odpowiadać na temat starszych dzieci jeśli nie czujesz potrzeby. Ale też powinnaś się tu dobrze czuć, bo o to w tym forum chodzi. [emoji4]

Just a musisz robić ten test? Pytałaś o niego. Jakbym się miała czuć tak jak Ty to też bym nie chciala.

Rossiczka a to możliwe, nie ogarniam wszystkich polskich wytycznych.

Hej
Ja nie mam weny na pisanie. Dziś miłam usg genetyczne i wszystko ok. 2 razy podchodziłem bo za pierwszym razem tylko plecy było widać. Wiec dziecko roazja się dobrze lekarz nawet paluszki przeliczył hehe. Mam płytę CD z nagraniem i dziś pierwszy raz słyszlam serduszko. Wiec u mnie wszstko ok. Postaram się być teraz na bieżąco bo ostatnio tylko z doskoku a wątek patrze się rozwija.

Witam nowe majówki

Hej. Ja ostatnio mało się tu odzywam bp jakoś czasu mi brak na wszystko. I weny tez brak.

Hej dziewczyny :) jak u was dzis samopoczucie ?? :) czy któraś z was ma prace fizyczna ?
Ja pracuje w sklepiku w szpitalu. W ciągu dnia musze trochę podziwiać. Rozłożyć dostawę itp.

Hej dziewczyny ale się rozpisalyscie.
Dopiero po 12 a ja już mam dosyć tego dnia. Najpierw wstałam o 3 w nocy z okropnym bólem zębów, potem poklocilam się z mężem przed jego wyjściem do pracy, zasnęłam, obudziłam się na siku i zaczęło mi szumić w głowie o mało nie zemdlałam, poszłam spać wstałam z okropnymi mdłościami. Stwierdziłam że dziś ten dzień przeleżę w łóżku, dawno nie miałam tak ;/..
Ja ostatnio mam tak wrażliwe zęby ze mnie też ciągle bolą i spać nie mogę :/ niby zdrowe a i tak czuję ból.

Dziewczyny miałyście tak ze.. na początku nie miałam ochoty na słodkie znaczy nie odrzuciło mnie ale nie miałam ochoty a teraz tak mnie naleci ze bym skradła słodkie takie dziwne trochę to dla mnie..:)

@Marta94 ja tak mam :D na początku słodkie nie ciągnęło. A dziś w pracy tak do mnie mówił paczek ze śmietaną że nie mogłam mu się oprzeć :D
Jest to moja 3 ciąża, dwie wcześniejsze straciłam. A ze dużo z nas ma już dzieci, to ja po prostu czytam wybiórczo posty. Jak mam chęć to czytam o waszych przygodach z przedszkolem, a jak nie to omijam ;) jak mam coś do napisania to napisze. Tak jak teraz :) wrzucam na relacje z wizyt opis z dziś :D

Hej
Ja nie mam weny na pisanie. Dziś miłam usg genetyczne i wszystko ok. 2 razy podchodziłem bo za pierwszym razem tylko plecy było widać. Wiec dziecko roazja się dobrze lekarz nawet paluszki przeliczył hehe. Mam płytę CD z nagraniem i dziś pierwszy raz słyszlam serduszko. Wiec u mnie wszstko ok. Postaram się być teraz na bieżąco bo ostatnio tylko z doskoku a wątek patrze się rozwija.

Witam nowe majówki

Super że genetyczne ok !

Ja mam jutro i bardzo się stresuje...

reklama
Izsbell96 gratulacje ze wszystko ok :-) ja tez bym chciala byc po, bardzo sie tym stresuje :/
Roki a jak u Ciebie po wizycie?
Edit.
Juz doczytalam ;-) super ze jestes po[emoji6]

Do góry