G
gosc19
Gość
o jaa... w Rossmannie takie rzeczy?O kurczę ale chamówę odwalili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jaa... w Rossmannie takie rzeczy?O kurczę ale chamówę odwalili
jestem dobrej mysli narazie nic gorszego sie nie dzieje i oby sie nie dzialo. poki co to sie oszczedzam robie wszystko na raty nawet pranie nastawilam z opznieniem czasowym az wroci P. z pracy i zaniesie mi pod suszarke dziewczyny tutaj daly mi wczoraj porzadnego kopa takze sie nie przejmuje co ma byc to bedzieMusisz być dobrej myśli, będzie dobrze - ściskam mocno za Ciebie kciuki
I tak trzymajjestem dobrej mysli narazie nic gorszego sie nie dzieje i oby sie nie dzialo. poki co to sie oszczedzam robie wszystko na raty nawet pranie nastawilam z opznieniem czasowym az wroci P. z pracy i zaniesie mi pod suszarke dziewczyny tutaj daly mi wczoraj porzadnego kopa takze sie nie przejmuje co ma byc to bedzie
No ja też nie mam objawów . Mam nadzieję że to nic złego i taka ciąża ...Ja nadal nie mam mdlosci, jedyny objaw teraz to wstanie na siku w nocy. No i mega duzo sluzu...
Jedynie pewnie do porodu przedluza a pozniej musimy sie starac o macierzynski z zusu. Glowka do gory. Tak mialo bycno wlasnie... ja mam umowe do kwietnia i sie boje co dalej
no ja mam stres bo jednak bym chciala zostac w tej pracyJedynie pewnie do porodu przedluza a pozniej musimy sie starac o macierzynski z zusu. Glowka do gory. Tak mialo byc
Przynajmniej ja tak sobie tlumaczę☺
A no.. ale nie ma tego zlego co by na dovre nie wyszlo. Czas na zmiany i czas sie cieszyc fasolką ❤O kurczę ale chamówę odwalili
Niestety pracodawcy w takich sytuacjach nie patrza na nas przychylnie. Jedynie 'pozniej mozesz sie starac na nowo o powrot'no ja mam stres bo jednak bym chciala zostac w tej pracy