reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Dokładnie. Mnie nikt nie powiedział, że może mnie coś takiego spotkać. Żebym wiedziała to nikomu byśmy nie powiedzieli.. a tak to wiedziała już rodzina, w pracy... niepotrzebnym dodatkowy stres i skutek
narazie wiadza tylko rodzice.. nikt ze znajomych.. rodzice predzej czy pozniej i tak zaczeliby sie domyslac ze nie pije kawy ze sie oszczedzam wiec poinformowalismy ich. poronic rowniez mozna w pozniejszych etapach ciazy nikt sie tego nie spodziewa i nie chce :( moglaby byc tez ciaza poza maciczna i tez chcialabym zeby o tym wiedzieli ze cos takiego mialo.miejsce. znajomi dowiedza sie po usg :)

@zuzkaaa ja wiem, że my w tym stanie chcemy wsparcia i dobrego słowa. Czasem tez metoda która ktoś cos powie tez ma znaczenie. Nie bonie tej lekarki. Jednak czasami ich rola jest też sprowadzic pacjenta na ziemie. Twoja ciaza jest bardzo młoda. Trzymam kciuki aby wszystko szło ksiązkowo.
Pamiętam jak w pierwszej ciazy poszlam do gina, a on do mnie ze do 12 tygodnia to lepiej abym sie nie chwalila. A ja w myslach wtf ?!. Teraz przy trzeciej bardziej go rozumiem :) a On tych ciaz nie rpzezył 3 tylko z kilka tysiecy pewnie :p
oczywiscie i ja to rozumiem w 100% i nawet chyba bym sie jakos nie przejela jej slowami bo co ma byc to bedzie i nic na to nie poradze ale ta brazowa plamka i to jej gadanie mam straszny metlik i strasznie sie boje i wolalabym uslyszec od niej ze wsystko bedzie gitara hahahba

Mój mężu to jak tylko wróci z pracy to sie szczerzy [emoji85]
hahahahhaha to moj ma podobnie wchodzi i mowi cooo tam piekna mamuska hahha super ze sie ciesza :) ja to np potrzebuje takiego wsparcia z jego strony takiej nieswiadomej niczego radosci bez watpliwosci :) bo on jest przekonany ze jest super i ze bedzie dobrze wszytsko :)

hahahahhaha to moj ma podobnie wchodzi i mowi cooo tam piekna mamuska hahha super ze sie ciesza :) ja to np potrzebuje takiego wsparcia z jego strony takiej nieswiadomej niczego radosci bez watpliwosci :) bo on jest przekonany ze jest super i ze bedzie dobrze wszytsko :)
U nas to był znak zapytania czy W ogóle będziemy mieć dzieci bo miał świnke i jakieś powikłania po niej [emoji44]

reklama
U nas to był znak zapytania czy W ogóle będziemy mieć dzieci bo miał świnke i jakieś powikłania po niej [emoji44]
no i nikt mi nie powie ze milosc i pragnienia nie czynia cudow :) mojej znajomej tez powiedzieli ze nie bedzie miala dzieci, prawda ze.miala problem z utrzymaniem ale nie dawali jej zadnych szans a teraz ma pikna dzidzie :)

Do góry