reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ja musze mieć mięsko i to najlepiej z musztardą, lub tosty:D

Tez siusiacie jak szalone? Ja sie kapnęłam po tym że w nocy 4x musiałam wstawać w dzień spodziewanej miesiączki. A jak robiłam test to byłam przekonana, że i tak nic nie wyjdzie... ile ja już ich przerobiłam.:-p
Ja testy chyba z 4 robiłam. Co kilka dni [emoji23]

reklama
@Cer ja jestem w bardzo podobnej sytuacji do Twojej. Też wybrałam zwolnienie ze względu na poprzednie poronienie i sugestię ginekologa. Dlatego przez mojego bezpośredniego przełożonego zostałam potraktowana z góry, jakbym mu się zbuntowala. Stwierdził że zostawiłam go samego w trudnie zaczynajacym się okresie, ale to nie mój problem że nie ma ludzi do pracy. Żebym sobie nie myślała to wywarł na mnie presję, że mam być na zwolnieniu już do porodu, ponieważ on nie będzie szukał na moje miejsce kogoś na chwilę. Pierwszy raz tak jak Ty postanowiłam zadbać o siebie i ludzie pokazali swoją prawdziwą twarz. Dlatego nie przejmuj się tym co mówi, nie masz też obowiązku odbierać telefonu będąc na zwolnieniu. Myśl o malenstwie i o sobie, to jest teraz najważniejsze.

reklama
dziewczyny dzisiaj znowu troche zabarwiony sluz sory za okreslenie taka kawa z mlekiem tylko przy podcieraniu... panikuje i nie wiem czy jechac do gin czy sie wstrzymac... zadnej zywej krwi...

Do góry