reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

U nas o ciąży wie moja si ostra i siostra P oraz koleżanka. Wszyscy inni dowiedzą się po usg.

Ehh P zrobił pyszna kolacje, usiadlam do stołu i polecialam na spotkanie z wc. Takie u mnie atrakcje

reklama
U nas jeszczr nikt nie wie. Ale najblizsi dowiedza sie tak musle do tygodnia skoro jestem juz po usg i slyszalam serduszko[emoji173] mam wielka nadzieje na corke tym razem :)

Niestety ale w takich sytuacjach wychodzi jacy ludzie
Wiem, że nie może mnie zwolnić i to mnie jedynie uspokaja. Spodziewałam się, że prędzej czy później szef zacznie mi robić wyrzuty, ale nie sądziłam, że tak wcześnie zacznie robić takie aluzje. Wiem,że postawiłam go w kłopotliwej sytuacji,ale staram się jednocześnie pomóc,więc przykro mi, że tak się zachowuje.
sa na prawdę. W maju jak bylam w szpitalu po poronienou i zabiegu moja kierowniczka lazala mi w ten sam dzien dostarczyc zwolnienie i wypisywala do mnie co chwile zamiast zostawic w spokoju

a dlugo bolal was brzuszek? ja to co ide do lazienki to mysle ze dostalam @... chciaz ten bol jest inny dostalam go z ndz na pon w nocy i myslalam ze @ wczesniej ale nie bylo nawet sladu wiec poszla spac jeden drugi dzien bolu a tu nic. nigdy tak nie mialam zawsze byl bol i doslownie po paru minutach @. dlatego tez zrobilam test bo mi cos nir pasowalo
Mnie bolalo strasznie jakis tydzien juz panikowalam.ze pewnie mam jakas pozamaciczna ciaze ale na szczescie bol ustal a dzidzia rosnie wiec nie martw sie na zapas

Wrocilam z pracy i zobaczylam ze M kupil śledzie w sosie musztardowym i zjadlam cale opakowanie a jest 22ga
O matko ale mi narobilas smaka!!! ja mam ochotę na same niezdrowe rzeczy [emoji24] ostatnio ma mdlosci pomogla mi ostra zupa chińska i na następny dzień mąż poszedł do sklepu i kupil mi caly zapas [emoji3] ale ogolnie to obiadu mi sie zupełnie jeść nie chce... robię dla córki i męża jedynie.

O matko ale mi narobilas smaka!!! ja mam ochotę na same niezdrowe rzeczy [emoji24] ostatnio ma mdlosci pomogla mi ostra zupa chińska i na następny dzień mąż poszedł do sklepu i kupil mi caly zapas [emoji3] ale ogolnie to obiadu mi sie zupełnie jeść nie chce... robię dla córki i męża jedynie.
Z obiadami i jedzeniem ogolnie tez tak mam i do tego co bym nie zjadła to mam pozniej mega zgage ale zupke to bym zjadla

reklama
Ja musze mieć mięsko i to najlepiej z musztardą, lub tosty:D

Tez siusiacie jak szalone? Ja sie kapnęłam po tym że w nocy 4x musiałam wstawać w dzień spodziewanej miesiączki. A jak robiłam test to byłam przekonana, że i tak nic nie wyjdzie... ile ja już ich przerobiłam.:-p

Do góry