Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sa na prawdę. W maju jak bylam w szpitalu po poronienou i zabiegu moja kierowniczka lazala mi w ten sam dzien dostarczyc zwolnienie i wypisywala do mnie co chwile zamiast zostawic w spokojuWiem, że nie może mnie zwolnić i to mnie jedynie uspokaja. Spodziewałam się, że prędzej czy później szef zacznie mi robić wyrzuty, ale nie sądziłam, że tak wcześnie zacznie robić takie aluzje. Wiem,że postawiłam go w kłopotliwej sytuacji,ale staram się jednocześnie pomóc,więc przykro mi, że tak się zachowuje.
Mnie bolalo strasznie jakis tydzien juz panikowalam.ze pewnie mam jakas pozamaciczna ciaze ale na szczescie bol ustal a dzidzia rosnie wiec nie martw sie na zapasa dlugo bolal was brzuszek? ja to co ide do lazienki to mysle ze dostalam @... chciaz ten bol jest inny dostalam go z ndz na pon w nocy i myslalam ze @ wczesniej ale nie bylo nawet sladu wiec poszla spac jeden drugi dzien bolu a tu nic. nigdy tak nie mialam zawsze byl bol i doslownie po paru minutach @. dlatego tez zrobilam test bo mi cos nir pasowalo
mielismy robic badania w tym kierunku a tu niespodziankano i nikt mi nie powie ze milosc i pragnienia nie czynia cudow mojej znajomej tez powiedzieli ze nie bedzie miala dzieci, prawda ze.miala problem z utrzymaniem ale nie dawali jej zadnych szans a teraz ma pikna dzidzie
O matko ale mi narobilas smaka!!! ja mam ochotę na same niezdrowe rzeczy [emoji24] ostatnio ma mdlosci pomogla mi ostra zupa chińska i na następny dzień mąż poszedł do sklepu i kupil mi caly zapas [emoji3] ale ogolnie to obiadu mi sie zupełnie jeść nie chce... robię dla córki i męża jedynie.Wrocilam z pracy i zobaczylam ze M kupil śledzie w sosie musztardowym i zjadlam cale opakowanie a jest 22ga
Z obiadami i jedzeniem ogolnie tez tak mam i do tego co bym nie zjadła to mam pozniej mega zgage ale zupke to bym zjadlaO matko ale mi narobilas smaka!!! ja mam ochotę na same niezdrowe rzeczy [emoji24] ostatnio ma mdlosci pomogla mi ostra zupa chińska i na następny dzień mąż poszedł do sklepu i kupil mi caly zapas [emoji3] ale ogolnie to obiadu mi sie zupełnie jeść nie chce... robię dla córki i męża jedynie.