Justyna Nikodem ma łóżeczko w pokoju z bratem od pół roku już na pewno. Śpi tam, ale czasami w nocy przychodzi do nas. Wiktor chodził do 3,5 roku
Ja może i gm gdzieś tam chciała poród domowy, ale patrząc na moja historię pierwszego porodu zakończonego cc i drugiego jakże innego zakończonego sn. Wiem, że w szpitalu gdzie rodziłam dobrze się mną zaopiekuja. Też leżałam 5 dni licząc niedzielę. Akurat w moim szpitalu jeśli dziecko urodzi się po 11 godzinie danego dnia to liczy się od dnia kolejnego. Więc ja byłam od niedzieli do czwartku.
Gosia kciuki za dobrzy przyrost bety. Swietowaliscie w nocy udany cykl? [emoji6][emoji6]
Nawet jak się przesunie to chyba zostaniesz z nami? Dzidziuś równie dobrze może przyjść 2-3 tygodnie wcześniej.
Anieok mój mąż też powtarza, że po porodzie nie skorzystamy nic z sypialni więc musimy korzystać póki jest nasza [emoji23]
@patula86 słyszałam o takich cudach. Wspaniale!
Rossiczka ja już się nastawiam na pośród w terminie. Mój pierwszy syn 2 dni po terminie a młodszy w dniu terminu urodzony. Także ja chyba już wiem czego się spodziewać. A Ty po terminie tyle dni rodzilas?