reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Witajcie :-)
Gratulacje blizniakow [emoji5] zaskoczenie musialo byc [emoji5]
U mnie samopoczucie malo ciazowe :/ ogolnie czuje sie dobrze.
Synek spi u siebie a corka z nami, mialam ja przenosic koncem roku do niego ;-) tyle ze ona sie ostatnio czesto budzi bo zeby wychodza :/ zobaczymy jak wrocimy do Polski czy gotowa na zmiany juz jest ;-)
Patula na tym etapie nie mozna tracic nadzieji!!! [emoji173]

reklama
W końcu na naszym końcu wsi robią ścieżkę rowerową/chodnik! Będziemy mogli spokojnie zacząć we troje chodzić na spacery wiosną. :)

tylko ja w tym towarzystwie jestem pierwszy raz w ciąży?
nie wiem czego się spodziewać
na razie nikomu nie powiedzielismy poki nie mamy potwierdzenia od lekarza zr wszystko jest ok
a Wy juz powiedzislyscie rodzinie i w pracy o ciąży ?

tylko ja w tym towarzystwie jestem pierwszy raz w ciąży?
nie wiem czego się spodziewać
na razie nikomu nie powiedzielismy poki nie mamy potwierdzenia od lekarza zr wszystko jest ok
a Wy juz powiedzislyscie rodzinie i w pracy o ciąży ?
U mnie tylko rodzice wiedzą, mieszkamy razem z nimi to ciężko tak ukryć jak się rozmawia czy robi testy. ;) Po za tym tato bardzo mnie prosił, aby zaraz po mężu dowiedział się kolejny, nie chce tak jak byłam w ciąży pozamacicznej dowiedzieć się ostatni. No a w sumie jak się wszystko ładnie potwierdzi to mogę powiedzieć, że również jestem pierwszy raz w ciąży. Biochemiczne ciąże zazwyczaj nie trwają dłużej jak do momentu spodziewanej miesiączki a moja pozamaciczna to też tak świadoma byłam od 7 tc do 10tc czyli do zakończenia. Tak więc również nie bardzo wiem czego się spodziewać w praktyce, bo w teorii to dużo czytam to coś tam wiem. :D

@patula86 ja Ci ostatnio chciałam pisać, czy nie chcesz poczekać bo może może pojawi się serduszki :* Jestem czarownicą, zapomniałam Wam o tym napisać. Bardzo się cieszę !!! To będzie dziecko spod szczęśliwej gwiazdy

reklama
Wrocilam wlasnie z wizyty lekarz potwierdzil ciaze i bylo widac juz zarodek serduszka nie bylo jeszcze ale juz jakies szmery dlatego mam wizyte za tydzien zeby sie upewnic ze wszystko ok.
Wstepny termin 12 maja
to trzymamy przez tydzien kciuki za piękne serduszko

Ja mam termin 1.05 a wg USG 5.05 , więc pewnie znowu z 11 dni przenosze :D

Do góry