reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja znowu 6 dni przed okresem miałam betę 1,2, 3 dni Przed okresem test pozytywny, 5 dni po okresie beta 1463 no i dzisiaj w końcu zobaczyłam moje maleństwo

Ja nie miałam kreski na teście dwa dni po spodziewanej miesiaczce ( więc wypilam piwo) A dwa dni później bardzo delikatna kreska
Ja wg aplikacji powinnam dostać @ w ubiegłą niedzielę. Ale po porodzie nie wyregulował mi się cykl, trwał od 24 do 44 dni, więc nie mam pojęcia kiedy owu była. Wczoraj zrobiłam rano test i druga kreska tak blada, że ledwo ją dostrzegłam. Zobaczymy czy jutro będzie wyraźniejsza...

Staram się trzymać w ryzach, bo dwa razy miałam ciążę biochemiczną. Test wyszedł pozytywny, a kilka dni później przyszedł okres. Miesiąc przed ciążą, z której mam synka była właśnie taka, która się sama usunęła. Wyszedł mi wtedy kilka dni po terminie taki słaby pozytywny test. Ogłosiliśmy radosną nowinę całemu światu, a kilka dni pozbiej wszystko musieliśmy odkręcać.. przykre to było.

IMG_3357.JPG

[emoji4]

Załączniki

• IMG_3357.JPG
    IMG_3357.JPG
    163 KB · Wyświetleń: 278
Ja wg aplikacji powinnam dostać @ w ubiegłą niedzielę. Ale po porodzie nie wyregulował mi się cykl, trwał od 24 do 44 dni, więc nie mam pojęcia kiedy owu była. Wczoraj zrobiłam rano test i druga kreska tak blada, że ledwo ją dostrzegłam. Zobaczymy czy jutro będzie wyraźniejsza...

Staram się trzymać w ryzach, bo dwa razy miałam ciążę biochemiczną. Test wyszedł pozytywny, a kilka dni później przyszedł okres. Miesiąc przed ciążą, z której mam synka była właśnie taka, która się sama usunęła. Wyszedł mi wtedy kilka dni po terminie taki słaby pozytywny test. Ogłosiliśmy radosną nowinę całemu światu, a kilka dni pozbiej wszystko musieliśmy odkręcać.. przykre to było.
Znam to. My teraz czekamy do 12 tygodnia. Wie tylko i wyłącznie moja przyjaciółka.

reklama
Do góry