reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Anieok a moze tym razem to chlopak? Najwazniejsze ze beta w normie. Musi byc wieksza o 66% po 48h
Ania też pomyślałam, że może to chłopak będzie. Mówi się, że z dziewczynami większy przyrost bety. Ale jak masz w normie. Pisałaś, że masz ok 100% to super wynik. Nie rób już tej bety o tak jak sama nam pisałaś nie stresuj się tym. Nie masz już na nic wpływu. Dostałaś luteina to tym bardziej bądź spokojna. Co ma być to będzie, ale ja wierzę w to, że zostaniesz z nami jeszcze przynajmniej do maja [emoji8][emoji8]

Justyna no właśnie ja też sobie nie wyobrażam nie mieć usg na każdej wizycie. Ale z drugiej strony chce w tej ciąży zrobić te badania w 12 tc to 100€ potem w 3 trym chciałabym zrobić usg 4d na płycie. Bo to moje 3 dziecko i prawdopodobnie ostatnie, a nigdy nie miałam takiego-też 50€ i tabletki które raczej będę musiała brać, żelazo zawsze mam za niskie. Moze się zdecyduje na ten pakiet. Będziemy jeszcze myśleć [emoji4]

@Ania199 racja każdy lekarz inaczej na to patrzy. Dlaczego wrocicliscie?

To wszystko zależy ile dni od owulacji minęło. Ja zawsze robiłam testy dzień przed terminem @ i były już ładne kreski. Ale raz zrobiłam 10dpo i biały test. U mnie implantacja chyba później następuje.

@anieok Kochana co się dzieje?

@Misiactwo ja z jednej strony chciałabym 2 dziewczynki, ale nie wiem czy jednocześnie.
A bo dojezdzalam do lekarza do polski 300 km. A i tam nie widzialam przuszlosci, slaba praca i mi ciezko sie zaklimatyzowac bylo moze przez ciaze. Tam caly czas sama maz w pracy lipa

Dzięki dziewczyny:* nie bede już nic robić, nastepne badania to te ktore mi gin zleci jak wróci z urlopu i usg u niego. Ta na nfz mi dała skierowanie ma morfologie i powiedziała że założy karte ciazy za dwa tygodni jak przyjde z wynikami. Ale nie planuje tam chodzic to nie ma sensu raczej :/

A teraz zbieram sie na wywiadówkę.

reklama
Do góry