reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Może to cień cienia z innego powodu już jest :) A krosty też o ciąży mogą świadczyć.
Niby tak i niby każda ciąża inna więc tego się trzymam i pocieszam się przypadkiem Anety u niej też te prostu to zawsze był objaw na @ a teraz wyszły a jest w ciąży więc liczę że u mnie będzie tak samo [emoji6][emoji4]

reklama
Cześć Dziewczyny :) Od paru dni Was poczytuje i zdecydowałam się nieśmiało dołączyć. W czwartek zamierzam testować i zobaczymy co z tego będzie. Mam już w domu półtoraroczna córkę. Pozdrawiam i życzę cierpliwości w czekaniu na testowanie.
Witamy i zapraszamy [emoji3] Czekamy na Twoje 2 kreseczki [emoji6]

Hej:-) U mnie zły nastrój nadal się utrzymuje. W zasadzie byłoby dobrze, gdyby to był zwiastun @ ,ale... No chyba w czerwcu była ostatnia. Wy w większości znacie datę ostatniej @ i ewentualnie datę owulacji, a ja jestem w czarnej d.... :no: Chyba mogę pomarzyć o zostaniu majówka, chociaż nie wiadomo. Plus jest taki, że i ja, i syn jesteśmy z czerwca, także może coś...:-p Córka z września.

Oj, testowalam w zeszły wtorek i nic. W piątek byłam u ginki i też nic. :no: Albo jest za wcześnie faktycznie, albo muszę czekać na okres.
Dziękuję za miłe słowa. :blink: W razie czego przejdę na staraczki, żeby wam głowy nie zawracać. Ale cień nadziei na maj jeszcze mam :rofl:

Zostań z nami. Ja też jeszcze nie wiem czy się uda. Bardzo bym chciała ale to pierwszy cykl teraz a przy pierwszym dziecku tak łatwo nie było.

reklama
Do góry