reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja byłam pozytywnie nastawiona aż do niedzieli, sądziłam że się udało ale teraz jak mnie wysypało to już nie mam złudzeń. U mnie tego na upał nie mogę zwalić

Dzisiaj jedenasty dzień po zastrzyku dalej cień cienia na teście. Chyba jutro nie mam co testować skoro się jeszcze nie wypłukał do końca. To przesuwam termin na czwartek

A może ten cień to poprostu ciąża :D może zrobimy bete
Dzisiaj już bety nie dam rady zrobić a jutro święto więc dopiero w czwartek [emoji6] a jak będę rano robić sikańca to już powinno być jasne raczej wszystko.
Ja narazie ten cień podpinam pod zastrzyk bo objawy mam okresowe [emoji21]

Hej dziewczyny, ja jestem co prawda w marcowkach i dzisiaj zaczynam 11 tydzien ciąży, ale śledzę was i kibicuje wszystkim z całych sił! I też stresuje się (na pewno nie aż tak jak wy) waszym testowaniem. Już się nie mogę doczekać tych pozytywnych testów :). Wysyłam wam ciążowe fluidy i będę dalej obserwować z ukrycia ;)

Dzisiaj już bety nie dam rady zrobić a jutro święto więc dopiero w czwartek [emoji6] a jak będę rano robić sikańca to już powinno być jasne raczej wszystko.
Ja narazie ten cień podpinam pod zastrzyk bo objawy mam okresowe [emoji21]
A co to za zastrzyk że może fałszowac wynik testu ciążowego

reklama
Do góry