reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

No to Michalina jesteś naszą pierwsza oficjalna majówka [emoji4][emoji3] mi w jednym kalkulatorze dochodzi termin na 09.05 [emoji28] je woem skąd im się to wzięło bo termin wychodzi mi na 24.04 lub 27.04 i tego się trzymam[emoji16]

reklama
Robiłam w poniedziałek i nie wykazała ciąży, ale mam cichutka nadzieje, ze może owulacja mi się przesunęła i jednak się udało.. Okaże się ;)
No delicious też miała taką sytuację pierwsza beta nie wskazywała ciąży a druga już nie pozostawiała wątpliwości z tym że Aneta ma króciutkie cykle. Ale trzymam kciuki żeby i u Ciebie tak wyszło [emoji3]

Odebrałam wynik bety - 11.
OM miałam 20 lipca, ale rękę daję sobie uciąć, że do zapłodnienia doszło 9/10 sierpnia.
Wynik niski, ale jest to adekwatne do tej bladej kreski na teście. Wczoraj pewnie by jeszcze nic beta nie wykazała.
Yyy, no ale generalnie... Jestem w ciąży Ale jazda!

OM miałam 20 lipca, ale rękę daję sobie uciąć, że do zapłodnienia doszło 9/10 sierpnia.
Wynik niski, ale jest to adekwatne do tej bladej kreski na teście. Wczoraj pewnie by jeszcze nic beta nie wykazała.
GRATULACJE [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji3] [emoji3]

Oficjalnie gratuluję [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Gratulacje [emoji7] [emoji7] cudownie ahhh jak sie ciesze! A nie chcesz wrócić do kwietniowek aby? :)

reklama
Do góry