reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23]
IMG_1444.JPG

Załączniki

• IMG_1444.JPG
    IMG_1444.JPG
    152,8 KB · Wyświetleń: 454
reklama
Justyna czekamy jeszcze na Ciebie [emoji4][emoji6] z tej "starej" kwietniowej ekipy [emoji6]

Kochana dziękuję ;*
No Wy łapiecie się na koniec kwietnia jeszcze a mi nie wiadomo czy w ogóle coś pykło - moja gin powiedziała dziś, żeby nie wyczekiwać tak @ czy przyjdzie czy nie i mówić o Boże przyszła @ , ale ja w sumie staram się na luzie i mieć takie podejście że jak przyjdzie @ to trudno a jak nie to fajnie i tyle :D

Klaudia a nie mówiłam że tak się zdarza Twoja beta musiała być wtedy tak niska jak była u delicious i proszę jest ciąża, jest kreska super gratuluję [emoji4][emoji1] jutro może najpewniejsza byłaby beta

reklama
Do góry