Klauduśka23
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś cień widać... chyba musisz powtórzyć jutro albo zrobić betę.Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23] Zobacz załącznik 890736
Jakoś cień widać... chyba musisz powtórzyć jutro albo zrobić betę.
Poczekaj parę godzin ściemnieje to będzie ładna fotka...Na żywo widać ładna kreskę. Nie mogłam złapać jej na zdjęciu tak dobrze :/
Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23] Zobacz załącznik 890736
Justyna czekamy jeszcze na Ciebie [emoji4][emoji6] z tej "starej" kwietniowej ekipy [emoji6]
Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23] Zobacz załącznik 890736
Widzę!!! Miałam podobną [emoji23]Dziewczyny, przed chwila zrobiłam test [emoji85] czy ja dobrze widzę??? Aż musiałam rozbroić test, żeby sprawdzić czy rzeczywiście to jest to [emoji23] Zobacz załącznik 890736