reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
A ja mam więcej pomysłów na imię dla dziewczynki, a dla chłopca jest problem..
Ja tez mialam problem dla chłopca bo niby takie mi wpadły tylko ładniejsze jako takie ale szału nie ma i nie do końca są one dla mnie takie WOW [emoji5] Dla dziewczynki wiecej mi się podoba ale znając życie bd miała chłopca i problem z wyborem imienia [emoji14] a jeszcze jak sie patrzy na kogoś o danym imieniu i ma kiepski charakter to juz w ogóle [emoji14]

Nina to jest mój faworyt dla dziewczynki. Dla chłopca Mieszko albo Sylwester. Mojemu Nina się totalnie nie podoba [emoji52] A mi za to i Mieszko, i Sylwester bardzo. I już mam plan, że się z moim K tak umówię, że on wybiera dla chłopca, a ja dla dziewczynki. Specjalnie na męskie imiona kręcę nosem, żeby nie było... Dobry plan, nie? [emoji23]
Hehe idealnie. Ja chyba też tak zrobię [emoji14] tylko gorzej jak brzydkie wybierze dla syna [emoji16]

Ja dziś 37dc, a okresu nadal brak. Już mnie strasznie wkurza ta sytuacja :/ brzuch mnie pobolewa, na twarzy full pryszczy (aż wczoraj mąż się zdziwił jak mnie zobaczył), piersi bolą :/ jutro z rana chyba zatestuje, a jak wyjdzie biel to umawiam się do gina ..

Ja dziś 37dc, a okresu nadal brak. Już mnie strasznie wkurza ta sytuacja :/ brzuch mnie pobolewa, na twarzy full pryszczy (aż wczoraj mąż się zdziwił jak mnie zobaczył), piersi bolą :/ jutro z rana chyba zatestuje, a jak wyjdzie biel to umawiam się do gina ..
A Ty robiłaś betę bo nie pamiętam ?

reklama
Do góry