reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Kurcze, właśnie większość kalkulatorów pokazuje mi koniec kwietnia nawet, ale jeżeli w tym cyklu miałam owu gdzieś dopiero w 20/21 dniu, to na pewno finał będzie w maju.
Poza tym u Was już tam dziewczyny są po wizytach, są już serduszka, a ja nawet sama nie wiem kiedy mam się wybrać do gina. Według Om mam dziś dopiero 4t+5d.

Kurcze, właśnie większość kalkulatorów pokazuje mi koniec kwietnia nawet, ale jeżeli w tym cyklu miałam owu gdzieś dopiero w 20/21 dniu, to na pewno finał będzie w maju.
Poza tym u Was już tam dziewczyny są po wizytach, są już serduszka, a ja nawet sama nie wiem kiedy mam się wybrać do gina. Według Om mam dziś dopiero 4t+5d.
Tobie pokazuje 4t5d a mi 5t0d a jaka różnica w testowaniu była między nami [emoji28]

No właśnie o tym mówię!!! [emoji23]
Ja w końcu sama policzyłam i wyszło właśnie że dzisiaj jest równe 5 tygodni od OM. Mam dwie aplikacje ciążowe które mi się z tym pokrywaja ciąża + i moja ciąża ale wiem też kiedy miałam owu więc dodaje sobie do terminu porodu ten próg dwóch-trzech dni

Odebrałam wynik bety - 11.
OM miałam 20 lipca, ale rękę daję sobie uciąć, że do zapłodnienia doszło 9/10 sierpnia.
Wynik niski, ale jest to adekwatne do tej bladej kreski na teście. Wczoraj pewnie by jeszcze nic beta nie wykazała.
Yyy, no ale generalnie... Jestem w ciąży Ale jazda!

No kochana to teraz oficjalnie można gratulować ;*
Cieszę się i życzę szybkiego wzrostu bety :D

reklama
A ja byłam dziś odebrać cytologię i jak zwykle wyszło mi zapalenie i dostałam tabsy dowcipne i zapytałam czy gdyby coś tam było to czy nie zaszkodzą i pow że nie ale nie było to jakieś przekonywujące , więc trochę się dygam brać bo jest chyba 8tabsów i mówiła że akurat do @ się wyrobię i po @ na kontrol , ale nie kupowałam - zobaczę najpierw czy przyjdzie @ a jak przyjdzie to po niej najwyżej sobie zaaplikuje jak bd pewna , że nic tam nie kiełkuje :p

Do góry