reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Na pierwszym zdjęciu nic nie widziałam, ale na drugim widzę!!!! :D:D:D

Dżasta jakim cudem jeszcze 10 dni do testowania? Ale ty się ociągasz kochana :cool2:. Najwcześniej za 10 dni możesz testować? Ja wciąż trzymam za was kciuki Dżasta i Porcelana!!!

Ps. Oczywiście trzymam za wszystkie starczki, ale Dżastę i Porcelanę trochę poznałam :laugh2:.

Kochana bo wtedy mam mieć @ bo wcześniej mi się nie opłaca testować :p od dziś 8-9 dni :)
Ja wiem, że Ty już u lekarza byłaś i któryś tam tydzień masz, ale dla starająco/oczekujących się chyba bardziej dłuży , tak jak Ty czekasz na nasze testowanie :p

Dla dziewczynki: Antonina albo Tola (tu trwa spór)
Dla chłopca: Jakub (przynajmniej na inne imię nie wpadłam jeszcze)

Mi się bardzo podoba dla dziewczynki :
Pola, Liwia, Iga, Łucja, Nina takie mi się podobają , a mojemu jako tako podoba się Iga...
Dla chłopca:
Szymon, Oliwier, Ignacy, Mikołaj (Mikuś :D ) , Aleksander a mojemu żadne :p chociaż ostatnio stwierdziłam , że Aleksander troszkę za długie bo i nazwiska dość długie mamy więc pewnie zrezygnuję i w ogóle pewnie mi się pozmienia w czasie bo znając życie będzie sprzeczka , że każdemu się podoba co innego :p

reklama
Do góry