reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ohh dziewczynki a mi gdzie tam jeszcze do testowania 10 dni zostało :szok:
Ja nawet nie myślę o tym, chociaż czytając forum się nakręcam i chciałabym już wiedzieć czy coś jest czy nie :tak:
No ale nic z tym nie zrobię i się szybciej nie dowiem , więc zajmuję się czymkolwiek aby o tym nie myśleć , chociaż ostatnio to patrzę wózki , wybierałam imiona jakie mi się podobają - takie trochę świrowanie no ale jak się stara o dziecko to takie myśli częściej chodzą po głowie :p

Chyba udało mi się lepsze zdjęcie zrobić. Ja coś tam widzę nawet jak rękę na maksa przed siebie wyciągnę [emoji23]
Zobacz załącznik 890329
Ale cały czas się nie podniecam, żeby nie było. Oaza spokoju [emoji6]
Na pierwszym zdjęciu nic nie widziałam, ale na drugim widzę!!!! :D:D:D

Ohh dziewczynki a mi gdzie tam jeszcze do testowania 10 dni zostało :szok:
Ja nawet nie myślę o tym, chociaż czytając forum się nakręcam i chciałabym już wiedzieć czy coś jest czy nie :tak:
No ale nic z tym nie zrobię i się szybciej nie dowiem , więc zajmuję się czymkolwiek aby o tym nie myśleć , chociaż ostatnio to patrzę wózki , wybierałam imiona jakie mi się podobają - takie trochę świrowanie no ale jak się stara o dziecko to takie myśli częściej chodzą po głowie :p
Dżasta jakim cudem jeszcze 10 dni do testowania? Ale ty się ociągasz kochana :cool2:. Najwcześniej za 10 dni możesz testować? Ja wciąż trzymam za was kciuki Dżasta i Porcelana!!!

Ps. Oczywiście trzymam za wszystkie starczki, ale Dżastę i Porcelanę trochę poznałam :laugh2:.

@Dżasta 10 dni szybko zleci ;) tak jak później cała ciąża [emoji1]

@porcelana czekamy na poranny teścik:)

Ja nie mam jeszcze wybranych imion. Poprzednio było inaczej... do 12tc była Zosia a później już Franek i tak zostało [emoji1]

Na wrzesień mam 2 wizyty, 11/09 w prywatnej przychodni z nowego ubezpieczenia w pracy, a 12/09 w mojej przychodni do mojej starej lekarki z poprzedniej ciąży... ciekawa jestem którą wybiorę [emoji6]

Kurde po wczorajszym pozytywnym wyniku jakoś ochłonęłam.... teraz pojawia się coraz więcej wątpliwości i strachu... czy wszystko będzie ok. No i muszę zabrać się w końcu za remont który odkładam od 2 lat

Test sprzed 10 minut.
Już sama nie wiem, co o tych testach myśleć [emoji43] Chyba mnie ta beta dzisiaj nie ominie.
IMG_20180822_064549.jpg

Załączniki

• IMG_20180822_064549.jpg
    IMG_20180822_064549.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 405
reklama
Do góry