martoosia04
Fanka BB :)
Wiem, że my baby to już wszystko na teraz chcemy. Sama bym chciała już wiedzieć czy czekać spokojnie na @ czy jednak jest nadzieja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwal się jakieJa na szczęście już mam imiona wybrane, więc z tym problemu bym raczej nie miała.
Byle już zajść [emoji23]
Na pierwszym zdjęciu nic nie widziałam, ale na drugim widzę!!!!Chyba udało mi się lepsze zdjęcie zrobić. Ja coś tam widzę nawet jak rękę na maksa przed siebie wyciągnę [emoji23]
Zobacz załącznik 890329
Ale cały czas się nie podniecam, żeby nie było. Oaza spokoju [emoji6]
Dżasta jakim cudem jeszcze 10 dni do testowania? Ale ty się ociągasz kochana . Najwcześniej za 10 dni możesz testować? Ja wciąż trzymam za was kciuki Dżasta i Porcelana!!!Ohh dziewczynki a mi gdzie tam jeszcze do testowania 10 dni zostało
Ja nawet nie myślę o tym, chociaż czytając forum się nakręcam i chciałabym już wiedzieć czy coś jest czy nie
No ale nic z tym nie zrobię i się szybciej nie dowiem , więc zajmuję się czymkolwiek aby o tym nie myśleć , chociaż ostatnio to patrzę wózki , wybierałam imiona jakie mi się podobają - takie trochę świrowanie no ale jak się stara o dziecko to takie myśli częściej chodzą po głowie
Pochwal się jakie
To test innej firmy widzę wiec kreska może być inna, ale jest myślę że można gratulowac :*Test sprzed 10 minut.
Już sama nie wiem, co o tych testach myśleć [emoji43] Chyba mnie ta beta dzisiaj nie ominie. Zobacz załącznik 890483