reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ty idź jutro na betę [emoji1] nie ma na co czekać i się zastanawiać
Jak znowu wyjdzie watpliwy test, to obiecuję, że jutro pójdę na tą betę. I tylko chce Wam wytłumaczyć dlaczego tak tą betę odkładam. W ciąży, która straciłam miałam ja robiona chyba lekko 8 razy. Za każdym razem ogromny stres, bo źle przyrastala. A moja gin dalej kazała mi ją badać. Po prostu źle mi się kojarzy, z nerwami i gulem w gardle za każdym razem.
Z drugiej strony wiem jak ważne jest to badanie, a bardziej przyrost bety. I jak już testy wyjdą mi pozytywne, to pewnie z zacisnietymi zębami sprawdzę jej przyrost po 48 h.

reklama
Jak znowu wyjdzie watpliwy test, to obiecuję, że jutro pójdę na tą betę. I tylko chce Wam wytłumaczyć dlaczego tak tą betę odkładam. W ciąży, która straciłam miałam ja robiona chyba lekko 8 razy. Za każdym razem ogromny stres, bo źle przyrastala. A moja gin dalej kazała mi ją badać. Po prostu źle mi się kojarzy, z nerwami i gulem w gardle za każdym razem.
Z drugiej strony wiem jak ważne jest to badanie, a bardziej przyrost bety. I jak już testy wyjdą mi pozytywne, to pewnie z zacisnietymi zębami sprawdzę jej przyrost po 48 h.
Też mam słabe wspomnienia z beta. Przy pierwszej ciąży rosła cały czas prawidłowo a zarodek nie rozwijał się. Skończyło się zabiegiem. Wydaje mi się że najlepiej zrobić raz dla potwierdzenia ciąży i potem sprawdzić przyrost po dwóch dniach i dać sobie spokój z tym.

Też mam słabe wspomnienia z beta. Przy pierwszej ciąży rosła cały czas prawidłowo a zarodek nie rozwijał się. Skończyło się zabiegiem. Wydaje mi się że najlepiej zrobić raz dla potwierdzenia ciąży i potem sprawdzić przyrost po dwóch dniach i dać sobie spokój z tym.

Tak, też raczej na tym bym skończyła.

Chyba udało mi się lepsze zdjęcie zrobić. Ja coś tam widzę nawet jak rękę na maksa przed siebie wyciągnę [emoji23]
IMG_20180821_173625.jpg

Ale cały czas się nie podniecam, żeby nie było. Oaza spokoju [emoji6]

Załączniki

• IMG_20180821_173625.jpg
    IMG_20180821_173625.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 480
reklama
Do góry