Zrób zdjęcieKurde, wiecie co... Jednak się okazało, że nie pojadę z K do tego Poznania, bo jeden klient mu przełożył spotkanie na czwartek i dopiero o 12 jedzie i nie będzie go do wieczora. Dobra, nieważne [emoji23] W każdym razie rano po 7 wstałam i zrobiłam ten test na śpiku, odczekałam może z pół minuty, zobaczyłam biel i poszłam dalej spać. Z pół godziny temu wstałam, spojrzałam jeszcze raz i... No kuźwa, albo mam zwidy, ale na serio coś tam jest [emoji43] Na razie się nie podniecam, jutro powtórzę, ale to był ten strumieniowy niemiecki z Rossmana i na tym samym co wczoraj już potem nic nie widziałam.
Tych leków na kaszel nie będę brała dopóki okresu ewentualnie nie dostanę. Tyle wytrzymałam, to mnie kilka dni nie zbawi.
Potem zrobię Wam zdjęcie i wyślę.
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
Ja też chciałam wierzyć że mialam późno owulacje i dlatego nic nie wyszło. I dopóki nie było okresu to miałam jeszcze jakaś minimalna nadzieję. Miałam dostać 18 a dostałam 20. Ale każda sytuacja jest inna więc w Twoim przypadku może być inaczej. Jak nie to staramy się razem od wrześniaJedna aplikacja pokazywała, że 16, a kolejna 18
Który to będzie tc u Ciebie? Tzn jak pójdziesz na wizytę [emoji4] no byłoby ciekawie jakby czasem to była starsza ciąża [emoji28] ale ze względu na ten wypity alkohol to trzymam kciuki żeby była młodsza [emoji6][emoji16]
na wizycie będzie ok 7 tc... może już coś będzie słychać i też mam nadzieję, że ciąża nie okaże się starsza
Jakie piękne dwie kreski [emoji7] gratulacje!!
Może jestem głupia ze sobie tak wkręcam ale jeszcze żyje nadzieja, że może miałam późna owulacje i się jednak udało, ale niedoszli do zagnieżdżenia :/ nie wiem kurde.. Piersi bolą mnie strasznie, na twarzy mnie mega wysypało, a okresu ani widu ani słychu
Wczoraj popołudniu miałam mega dziwny ból, aż mnie zgielo w pół...
Dopóki nie mam okresu to Was nie opuszczam [emoji3]
Nie opuszczaj! dni płodne to nie tylko OW więc póki nie masz okresu wszystko może się zdarzyć!
Kurde, wiecie co... Jednak się okazało, że nie pojadę z K do tego Poznania, bo jeden klient mu przełożył spotkanie na czwartek i dopiero o 12 jedzie i nie będzie go do wieczora. Dobra, nieważne [emoji23] W każdym razie rano po 7 wstałam i zrobiłam ten test na śpiku, odczekałam może z pół minuty, zobaczyłam biel i poszłam dalej spać. Z pół godziny temu wstałam, spojrzałam jeszcze raz i... No kuźwa, albo mam zwidy, ale na serio coś tam jest [emoji43] Na razie się nie podniecam, jutro powtórzę, ale to był ten strumieniowy niemiecki z Rossmana i na tym samym co wczoraj już potem nic nie widziałam.
Tych leków na kaszel nie będę brała dopóki okresu ewentualnie nie dostanę. Tyle wytrzymałam, to mnie kilka dni nie zbawi.
dawaj fotkę, a jutro idź na betę!
Natalia91
O kurde czyli jednak coś się tam dzieje [emoji3] wspaniała wiadomość [emoji7] koniecznie wstaw zdjęcie i oby kreseczka ciemniala [emoji2]Kurde, wiecie co... Jednak się okazało, że nie pojadę z K do tego Poznania, bo jeden klient mu przełożył spotkanie na czwartek i dopiero o 12 jedzie i nie będzie go do wieczora. Dobra, nieważne [emoji23] W każdym razie rano po 7 wstałam i zrobiłam ten test na śpiku, odczekałam może z pół minuty, zobaczyłam biel i poszłam dalej spać. Z pół godziny temu wstałam, spojrzałam jeszcze raz i... No kuźwa, albo mam zwidy, ale na serio coś tam jest [emoji43] Na razie się nie podniecam, jutro powtórzę, ale to był ten strumieniowy niemiecki z Rossmana i na tym samym co wczoraj już potem nic nie widziałam.
Dżasta :)
Hmm.. wiecie co , mojego D siostra nawaliła się konkretnie na Sylwestra a 9mies. Później urodziła córeczkę 2 września , wiec musiała zajść na początku grudnia , wiec w Sylwestra była już w początkowej ciąży i do tego nie chodziła do lekarza i ukrywała ciążę przed rodzicami i innymi ,a mała zdrowa się urodziła.. takze moze na poczatku zarodek jest chroniony przed wszystkim ??na wizycie będzie ok 7 tc... może już coś będzie słychać i też mam nadzieję, że ciąża nie okaże się starsza
Nie opuszczaj! dni płodne to nie tylko OW więc póki nie masz okresu wszystko może się zdarzyć!
dawaj fotkę, a jutro idź na betę!
porcelana
Zrobiłam zdjęcie w domu jeszcze na szybko, ale na nim prawie nic nie widać. Będę w domu wieczorem, to może w innym świetle spróbuję. Ale na żywo naprawdę coś widać, naprawdę. Kilka razy sobie wmawialam, ale tym razem nie. Mam jeszcze jeden test w domu i zrobię go jutro rano. Okresu dalej nie ma... Więc coś może jest na rzeczy.
porcelana
Teraz to ja sama tu nic nie widzę [emoji23]Dobra, kurde. Pokażę Wam to jedno zdjęcie, ale to i tak na żywca lepiej widać, ta krawędź jest wyrazniejsza, a nie taka rozmyta. Może wieczorem zrobię lepsze zdjęcie. Zobacz załącznik 890224
reklama
Dobra, jutro się już powinno okazać na 100% czy mam zwidy, czy nie [emoji39] Na szczęście mam co robić dzisiaj i zająć myśli.
Ty idź jutro na betę [emoji1] nie ma na co czekać i się zastanawiać