reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Nie ma sprawy :) czekamy na Ciebie i trzymamy kciuki , żeby się udało być majóweczką :D
Chyba , że ja odpadnę to będę musiała przejść gdzie indziej :p
Jakie odpadne? Jakie odpadne he he zaraz ci dam :) ja mimo terminu to pewnie znowu urodze wcześniej wiec to nadal byłby maj. Syn miał być w październiku a wyszedł juz na końcu września, teraz wiem że i tak byłoby tak samo

Michalina jeżeli się wszystko wyklaruje i na 100% możesz brać antybiotyk to bierz ale skoro u Ciebie te cykle takie to może faktycznie poczekaj jeszcze z dzień?

Jakie odpadne? Jakie odpadne he he zaraz ci dam :) ja mimo terminu to pewnie znowu urodze wcześniej wiec to nadal byłby maj. Syn miał być w październiku a wyszedł juz na końcu września, teraz wiem że i tak byłoby tak samo

Hehe no mam nadzieję, że nie :D ale różnie może być :p
Jutro mam wizytę po odbiór cytologii , więc chyba badać mnie nie będzie bo w sumie nie wiem czy byłoby się lepiej badać jak nie wiadomo co tam się dzieje i jestem zaraz po owu ?
No ale z tymi terminami tak jak mówisz, moja chrześnica miała urodzić się 10lipca , myślałam , że zrobi mi niespodziankę i wyjdzie na moje urodziny czyli 8lipca a urodziła się 29 czerwca :-D

reklama
Do góry