Super :* gratuluję
U mnie biel, mogę teraz chociaż się podleczyc na spokojnie od września jednak biorę się już na poważnie za temat he he . Lada dzień @ wiec termin byłby jakoś na sam koniec maja i tak. Mam nadzieje ze mogę zostać z wami
Jasne, że możesz zostać)) trzymam kciuki żebyś załapała się na maj
No w końcu jakiś pozytyw
Wielkie Gratulacje ;*
Odczarowałaś złą passe jak to pisała @Agatki i teraz pewnie kolejne pozytywy się posypią
oby! czekam na olejne dwie kreski
Jeeeest!!! Gratulacje [emoji5] U mnie dziś przed chwilą znowu biel, a już mi się śniło, że były dwie kreski więc chyba ten okres przyjdzie...
Kochana na tak miałam przy pierwszej ciąży... okresu brak, testy białe... a jednak okazało się że się udało póki nie ma @ nie tracić nadziei, trzymam kciuki!
Ja jeszcze 6 dni do testowania. [emoji849][emoji849]
kciuki zaciskam!
No i zaczęło się[emoji7] mamy kolejne kreseczki [emoji3] super gratuluję. Na kiedy termin Ci wychodzi?
termin z OM wychodzi na 29/04. 11/09 idę do lekarza i zobaczymy co powie... w sumie ta ostatnia @ była taka dziwna... trwała grubo ponad tydzień, była przerywana i tylko 1 dzień taka serio mocna... mam nadzieje, że nie okaże się że już wtedy byłam w ciąży, bo w sobotę wróciłam z wakacji na których nie oszczędzałam %
Mój Niemąż ma 19/09 urodziny, będę po wizycie więc może jakieś foto będę miała na prezent
Tylko nie wiem co z tym seksem... chce mu zrobić niespodziankę, a nie uda mi się uniknąć seksu do 11/09