reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Super :* gratuluję

U mnie biel, mogę teraz chociaż się podleczyc na spokojnie :) od września jednak biorę się już na poważnie za temat he he . Lada dzień @ wiec termin byłby jakoś na sam koniec maja i tak. Mam nadzieje ze mogę zostać z wami

Jasne, że możesz zostać:))) trzymam kciuki żebyś załapała się na maj:)

No w końcu jakiś pozytyw :rofl2:

Wielkie Gratulacje ;*

Odczarowałaś złą passe jak to pisała @Agatki i teraz pewnie kolejne pozytywy się posypią :tak:

oby! czekam na olejne dwie kreski:)

Jeeeest!!! Gratulacje [emoji5] U mnie dziś przed chwilą znowu biel, a już mi się śniło, że były dwie kreski więc chyba ten okres przyjdzie...

Kochana na tak miałam przy pierwszej ciąży... okresu brak, testy białe... a jednak okazało się że się udało:) póki nie ma @ nie tracić nadziei, trzymam kciuki! :)

Ja jeszcze 6 dni do testowania. [emoji849][emoji849]

kciuki zaciskam!

No i zaczęło się[emoji7] mamy kolejne kreseczki [emoji3] super gratuluję. Na kiedy termin Ci wychodzi?

termin z OM wychodzi na 29/04. 11/09 idę do lekarza i zobaczymy co powie... w sumie ta ostatnia @ była taka dziwna... trwała grubo ponad tydzień, była przerywana i tylko 1 dzień taka serio mocna... mam nadzieje, że nie okaże się że już wtedy byłam w ciąży, bo w sobotę wróciłam z wakacji na których nie oszczędzałam % :p

Mój Niemąż ma 19/09 urodziny, będę po wizycie więc może jakieś foto będę miała na prezent :D
Tylko nie wiem co z tym seksem... chce mu zrobić niespodziankę, a nie uda mi się uniknąć seksu do 11/09 :p

reklama

Kochana na tak miałam przy pierwszej ciąży... okresu brak, testy białe... a jednak okazało się że się udało:) póki nie ma @ nie tracić nadziei, trzymam kciuki! :)

kciuki zaciskam!

termin z OM wychodzi na 29/04. 11/09 idę do lekarza i zobaczymy co powie... w sumie ta ostatnia @ była taka dziwna... trwała grubo ponad tydzień, była przerywana i tylko 1 dzień taka serio mocna... mam nadzieje, że nie okaże się że już wtedy byłam w ciąży, bo w sobotę wróciłam z wakacji na których nie oszczędzałam % [emoji14]

Mój Niemąż ma 19/09 urodziny, będę po wizycie więc może jakieś foto będę miała na prezent :D
Tylko nie wiem co z tym seksem... chce mu zrobić niespodziankę, a nie uda mi się uniknąć seksu do 11/09 :p
Seks na tym etapie ciąży nie jest problemem. Jeśli nie masz jakiejś historii za sobą typu promienia krwiaki...itp to myślę że można śmiało. 2mm komórce to nie zaszkodzi.

Seks na tym etapie ciąży nie jest problemem. Jeśli nie masz jakiejś historii za sobą typu promienia krwiaki...itp to myślę że można śmiało. 2mm komórce to nie zaszkodzi.

Tak myślałam, pamiętam tylko że w ostatniej ciąży lekarka chciała dmuchać na zimne i od 4 tc do czasu aż nie było serducha miałam unikać seksu [emoji13] w sumie u mnie nigdy problemów zdrowotnych nie było wiec powinno być ok :)

A i dzięki za polecenie testu z Rossmana[emoji1] okazał się szczęśliwy [emoji1]

Tak myślałam, pamiętam tylko że w ostatniej ciąży lekarka chciała dmuchać na zimne i od 4 tc do czasu aż nie było serducha miałam unikać seksu [emoji13] w sumie u mnie nigdy problemów zdrowotnych nie było wiec powinno być ok :)

A i dzięki za polecenie testu z Rossmana[emoji1] okazał się szczęśliwy [emoji1]
Śliczne kreseczki ci wyszły GRATULACJE

kciuki zaciskam!

termin z OM wychodzi na 29/04. 11/09 idę do lekarza i zobaczymy co powie... w sumie ta ostatnia @ była taka dziwna... trwała grubo ponad tydzień, była przerywana i tylko 1 dzień taka serio mocna... mam nadzieje, że nie okaże się że już wtedy byłam w ciąży, bo w sobotę wróciłam z wakacji na których nie oszczędzałam % [emoji14]

Który to będzie tc u Ciebie? Tzn jak pójdziesz na wizytę [emoji4] no byłoby ciekawie jakby czasem to była starsza ciąża [emoji28] ale ze względu na ten wypity alkohol to trzymam kciuki żeby była młodsza [emoji6][emoji16]

Zobacz załącznik 890114

Wynik chyba jednoznaczny [emoji23]
Teraz to zaczęłam się bać [emoji5][emoji5][emoji5]

Jakie piękne dwie kreski [emoji7] gratulacje!!

Może jestem głupia ze sobie tak wkręcam ale jeszcze żyje nadzieja, że może miałam późna owulacje i się jednak udało, ale niedoszli do zagnieżdżenia :/ nie wiem kurde.. Piersi bolą mnie strasznie, na twarzy mnie mega wysypało, a okresu ani widu ani słychu:(
Wczoraj popołudniu miałam mega dziwny ból, aż mnie zgielo w pół...
Dopóki nie mam okresu to Was nie opuszczam [emoji3]

Jakie piękne dwie kreski [emoji7] gratulacje!!

Może jestem głupia ze sobie tak wkręcam ale jeszcze żyje nadzieja, że może miałam późna owulacje i się jednak udało, ale niedoszli do zagnieżdżenia :/ nie wiem kurde.. Piersi bolą mnie strasznie, na twarzy mnie mega wysypało, a okresu ani widu ani słychu:(
Wczoraj popołudniu miałam mega dziwny ból, aż mnie zgielo w pół...
Dopóki nie mam okresu to Was nie opuszczam [emoji3]
Może przeczucie Cię nie myli. Życzę Ci tego! A kiedy miałaś mieć okres?

Kurde, wiecie co... Jednak się okazało, że nie pojadę z K do tego Poznania, bo jeden klient mu przełożył spotkanie na czwartek i dopiero o 12 jedzie i nie będzie go do wieczora. Dobra, nieważne [emoji23] W każdym razie rano po 7 wstałam i zrobiłam ten test na śpiku, odczekałam może z pół minuty, zobaczyłam biel i poszłam dalej spać. Z pół godziny temu wstałam, spojrzałam jeszcze raz i... No kuźwa, albo mam zwidy, ale na serio coś tam jest [emoji43] Na razie się nie podniecam, jutro powtórzę, ale to był ten strumieniowy niemiecki z Rossmana i na tym samym co wczoraj już potem nic nie widziałam.
Tych leków na kaszel nie będę brała dopóki okresu ewentualnie nie dostanę. Tyle wytrzymałam, to mnie kilka dni nie zbawi.
Potem zrobię Wam zdjęcie i wyślę.

Kurde, wiecie co... Jednak się okazało, że nie pojadę z K do tego Poznania, bo jeden klient mu przełożył spotkanie na czwartek i dopiero o 12 jedzie i nie będzie go do wieczora. Dobra, nieważne [emoji23] W każdym razie rano po 7 wstałam i zrobiłam ten test na śpiku, odczekałam może z pół minuty, zobaczyłam biel i poszłam dalej spać. Z pół godziny temu wstałam, spojrzałam jeszcze raz i... No kuźwa, albo mam zwidy, ale na serio coś tam jest [emoji43] Na razie się nie podniecam, jutro powtórzę, ale to był ten strumieniowy niemiecki z Rossmana i na tym samym co wczoraj już potem nic nie widziałam.
Tych leków na kaszel nie będę brała dopóki okresu ewentualnie nie dostanę. Tyle wytrzymałam, to mnie kilka dni nie zbawi.
Potem zrobię Wam zdjęcie i wyślę.
Wrzuć fotkę ponakrecamy się z tobą.

reklama
Do góry